Ámor akcióban

2018.03.23. 10:58

Csórics Balázsra újra rátalált a szerelem

A jóképű sorozatsztár, Csórics Balázs már nem szingli, egy olyan lányt sodort az útjába az élet, akiről nem is sejtette, hogy egyszer a szerelme lesz.

Balázs a Barátok közt Vida Rudijának szerepében határozott és kemény férfiként mutatkozott be a tévéképernyőkön, ám azt kevesen tudják, hogy az életben korántsem ilyen bátor, főleg ha a hölgyekről van szó – írja a Vasárnap Reggel.

Mindig is béna voltam a csajozásban. Sosem ment a nőkkel való kommunikáció, egyszerűen nem tudtam leszólítani őket. Nem volt bátorságom, zavarba jöttem, ha a gyengébbik nem felé érzéseim támadtak. Amikor benne vagyok egy kapcsolatban, szerencsére már sokkal könnyebben mennek a dolgok, nincs problémám az érzelmeim kimutatásával, ám eddig eljutni nem volt könnyű út – meséli a sztár.

A népszerű színész néhány hónapja meg is találta azt a személyt, akit szerethet. Adriennel a középiskolában ismerkedtek meg, ám miután a fiú leérettségizett, megszakadt a kapcsolatuk. Bár a közösségi oldalakon ismerősök voltak, beszélgetésre soha nem került sor, nemrég viszont ez megváltozott, és hamarosan fellángolt a szerelem a fiatalok között. Balázs elmondása szerint ennél harmonikusabban nem is mehetnének a dolgok.

Világéletemben ódzkodtam a nagy szavaktól, mindig mindent átgondoltam, mielőtt kimondtam, de azt érzem, ez most Az! Adriennel azért is jó, mert meg merjük mutatni egymásnak a lelki sebeinket is. Nincs titkolózás és a fájdalmak elrejtése, nyílt kommunikáció van. Végre ki merem mutatni, hogy én sem vagyok tökéletes férfi. Ha fel is merülnek problémák, meg tudjuk beszélni őket. Nyíltan megmondjuk egymás szemébe, ha gond van. Érdekes, mert soha nem gondoltam, hogy egy pár leszünk – tette hozzá az RTL Klub sztárja, aki egyelőre még nem költözött össze a kedvesével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!