Fotó: wikipedia.com

Ashton Kutcher: „Imádom Budapestet, gyönyörű város!”

Hollywood egyik első számú szívtiprója, Ashton Kutcher, hazánkban, a fővárosban tölti az egész nyarat. A Két pasi meg egy kicsi, valamint számos kasszasiker sztárja feleségét, a szintén színész Mila Kunist kísérte el Magyarországra, aki a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot forgatja nálunk.

 

Nem véletlenül emlegetik szívtipróként, sőt sokan kifejezetten „szívtörőként” a sármos színészt, Ashton Kutchert; hiszen mielőtt megállapodott volna a korban hozzáillő, csábos Mila Kunis mellett, évekig a nála 16 évvel idősebb Demi Moore-t boldogította. Amikor Kutcher megcsalta, majd elhagyta Demit, magára haragította fél Hollywoodot, ha nem a fél világot, ugyanis a színésznő alig három hét alatt csonttá fogyott, önmaga árnyékává vált, és közös ismerőseik szerint félő volt, hogy végez magával.

Szerencsére mindez nem következett be, Demi kénytelen-kelletlen lenyelte a békát, nehezen, de kiheverte a csalódást, Kutcher pedig egyelőre – legalábbis a Daily Mail és a TMZ szerint –, ebből az új kapcsolatból nem kacsintgat ki. Szemmel láthatóan boldog ukrán származású, szépséges feleségével, Milával, és már két gyermekük is van.

Persze mielőtt elvesznénk Ashton Kutcher nőügyeinek taglalásában, illetve a múltidézésben, lássuk, hogyan fedezi fel a sztár hazánk szépségeit, és persze arról sem feledkezünk meg, hogy eláruljuk az autogramvadászoknak, bizony, érdemes a színész lakhelye előtt „szobrozni”, mert rendkívül barátságos.

Az európai, azaz magyarországi vakáció egészen szeptemberig elhúzódik majd, ezért Mila és Ashton, Bruce Willishez és számos hollywoodi sztárhoz hasonlóan, az otthonosságot és nem a szállodát részesíti előnyben. Pazar budai villát béreltek nekik és az apróságoknak, Wyattnek és Dimitrinek – mint azt egyebek között a Blikk is megírta.

És hogy mivel tölti az időt Mr. Kutcher, amíg szépséges felesége forgat? Nos, egyelőre arról nincsen hír, hogy feltűnt volna neki a magyar lányok szépsége, de arról igen, hogy a fővárosunké annál inkább!

A lap munkatársának sikerült elcsípnie a sztárt egy budai kávézóban, és kiderült, hogy Kutcher mindenféle sztárallűrtől mentesen viselkedik, sőt. Barátságos, közvetlen, hagyja magát fényképezni és szívesen beszélget is. „Imádom Budapestet, gyönyörű város” – mondta, amikor arról faggatták, hogy tetszik neki a főváros, így remélhetőleg a nyáron, néhány forgatási szünetben, Kunisszal együtt más városokba, településekre is ellátogat.

Visszatérve a színész szívélyességére, és már-már hétköznapinak nevezhető magatartására, nem is beszélve az ígéretünkről, amely szerint eláruljuk, hogy a rajongóknak hol érdemes keresniük, íme! Látták, egyebek között, Sparban vásárolgatni; müzlit vett a gyerekeinek, mások pedig a Csaba utcában fotózták le, amint szerelmesen andalog a feleségével. Komoly „fegyvertény” a kitartó rajongóknak, hogy nem kell testőrökkel küszködniük, Kutcher a jelek szerint elvan díszkíséret nélkül. Magyar rendszámú autóval közlekedik, a napokban pedig a Finomító Kantin elnevezésű helyen látták, ahol éppen vacsorát vett.

Demi Moore és Ashton Kutcher

Bruce Willis egykori felesége, Demi és a nála 16 évvel fiatalabb Ashton 2005 telén jöttek össze. Már önmagában a generációs különbség is azonnal beindította a hollywoodi pletykagépezetet, az meg meggy volt a habostortán, hogy Kutcher akkoriban még nem szerepelt igazi kasszasikerekben; gyakorlatilag csak néhány sorozatban bukkant fel. A rossznyelvek azonnal meg is vádolták, hogy az igencsak erős akaratú, céltudatos Moore hátán akar felmászni, de jó ideig úgy tűnt, hogy ez nem igaz. Ashton gyakran osztott meg pikáns képeket Demiről különböző közösségi oldalakon, és sosem felejtett el hálálkodó képalákat írni, bizonyítandó, hogy milyen szerencsés. Imádtak közösen snapchatelni a rajongóikkal, és ugyanilyen intenzitással szerették „kiakasztani” a fotósokat. Előszeretettel késtek különböző rendezvényekről, ahol a paparazzók és a fotóriporterek csak miattuk szobroztak több órát, kamuesküvővel verték át a sajtót és rajongóikat is, hogy aztán titokban házasodjanak össze 2005. szeptember 24-én. A sors fanyar kanyarja, hogy erre azért derült fény, mert miután Kutcher egyre többször és egyre nyíltabban csalta Demit, az végül beadta a válókeresetet, méghozzá a következő szavakkal: „Lesz válás, tehát volt esküvő is!” Demi Moore erre a lépésre akkor szánta el magát, amikor már nyílt titok volt, hogy Kutcher mást szeret, a korban hozzáillő Mila Kunist. Demi és Ashton összesen hat évet voltak együtt; 2011 novemberében váltak el.

 

Tehát összefoglalva az eddigiket, ha Ön is Kutcher rajongója, egyelőre leginkább budai plázákban és a fent említett vendéglátóipari helyeken, boltokban van rá esélye, hogy megtalálja. Ha pedig sikerült, ne habozzon „leszólítani”, hiszen nem biztos, hogy lesz még egyszer lehetősége közös fotót készítenie a sztárral!

Mila Kunis és Ashton Kutcher

A szerelmespár, hoppá, egészen pontosan a házaspár, lehet, hogy most épp „átmeneti szállásukon”, a budai villában ejtőzik, netán közösen fürdőzik – ez utóbbi Ashton egyik kedvenc szokása, ha nőkről van szó. Az sem kizárt, hogy testőrök nélkül sétálgatnak valahol Budapesten, hiszen Milának is jár a forgatási szünet. De nem voltak mindig ilyen nyíltak, sőt. Annak idején, amikor összejöttek, jó ideig igyekeztek titkolni a kapcsolatukat, végül 2012-ben, elsők között a US Weekly hozott le egy igencsak furcsa közös képet róluk – nagyjából innen, azaz 2012-től számolják a „Mila-Ashton időszakot”.

A párost kéz a kézben andalogva fotózta le egy járókelő a Central Parkban, de a profi fotósok évekig küzdöttek, hogy közösen lekapják őket; nagyon ritkán mutatkoztak együtt. Rájuk is ragasztották a fantompár elnevezést, de ez már a múlté, hiszen manapság, épp nálunk is, szívesen mutatkoznak együtt.

Visszatérve a kezdetekre, Mila Kunis és Ashton Kutcher persze egy idő után nem tagadta, hogy a régi, szinte gyerekkori barátságból szerelem lett, és 2015. július 4-én egybekeltek. Azóta született két gyermekük is, egy kislány, Wyatt és egy kisfiú, Dimitri, ráadásul Kutcher és Kunis is igazi világsztár lett. Sikerült elérniük, hogy Hollywood egyik legkedveltebb szerelmepárja lettek, mi pedig csak drukkolni tudunk, hogy a boldogságuk még sokáig tartson!

Csak aztán nehogy a végén Mila Kunis féltékeny legyen a sok-sok szelfi miatt, hiszen a magyar lányok messze földön híresek a szépségükről, Kutcherről pedig sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy rossz ízlése lenne a hölgyek terén.

Hozzászólások

szponzorált tartalom
Díjakat alapít és adományoz a Magyar Batthyány Alapítvány
Állásfoglalás
Ferenc pápa fájdalmát fejezte ki a Hagia Szofia mecsetté nyilvánítása miatt
Illegális bevándorlás / 40 perce
Migrációs vészhelyzet bejelentését kérte a kormánytól Lampedusa polgármestere
Három nap alatt mintegy nyolcszázan kötöttek ki az olasz szigeten.
Gyász
"Csillagok közt él már, angyalok közt jár, ott, hol csendből épül vár, s igaz lelkére az Isten vigyáz már. Utolsó üzenetként.... Drága Családom és Barátaim! Szeretném veletek tudatni, hogy az elmúlás útjára léptem 2020. július 3-án... Mivel fontos volt számomra, hogy utoljára még szólhassak hozzátok, ezért én Cservenák Katalin (Kata) életem 55. évében búcsúzom Tőletek. Drága férjemtől, szüleimtől, testvéremtől, gyermekemtől, unokáimtól és kedves barátaimtól 2020. július 14-én 14 órakor veszek végső búcsút. Gyere velem Te is utolsó utamra és kísérj el végső nyughelyemre a Ligeti Temetőbe
GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Román Rudolf János békéscsabai lakos 2020. július 4-én 78 éves korában elhunyt. Temetése 2020. július 14-én 15 órakor lesz a békéscsabai Tompa utcai evangélikus temetőben. A gyászoló család
MEGEMLÉKEZÉS "Arcod örök marad, Nem száll el szavad, Minden mosolyod a szívünkben marad." Fájó szívvel emlékezünk Szabó Istvánra (nyugalmazott mozdonyvezető - Bánkút) halálának 2. évfordulóján. Szerető családja
GYÁSZHÍR Fájdalommal tudatjuk, hogy Majthényi István Dániel ( szúnyog) békéscsabai lakos 75 éves korában elhunyt. Temetése 2020. július 15.-én 13 órakor lesz a békéscsabai Ligeti temetőben. A gyászoló család
Az édesanyák nem halnak meg, csak fáradt szívük pihenni tér” Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk, mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy VÉGVÁRY JÓZSEFNÉ (szül.: Busai Aranka Berta) gyulai lakos 2020.július 2-án, 90 éves korában csendesen, örökre megpihent. Szeretett halottunktól 2020. július 17.-én 11 órakor veszünk végső búcsút a gyulai Szent József temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
"Álmodtál Te életedben sok-sok szépet, De a kegyetlen sors fiatalon mindent összetépett." MEGEMLÉKEZÉS Örök fájdalommal és soha el nem múló szeretettel emlékezünk Szaszák Pál halálának 13. évfordulóján. Gyermekeid, szerető szüleid, testvéred és családja
GYÁSZHÍR Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy DR. DOMBI DÁNIEL MIHÁLY orvos, békéscsabai lakos 2020. július 1-én 54 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. Végső búcsút 2020. július 15-én 12 órakor Békéscsabán, a ligeti Látogatóközpont nagytermében veszünk tőle. Kérjük a végtisztességen megjelenőket, hogy kegyeletüket egy szál virággal róják le. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Fájdalommal tudatjuk, hogy Szikora János 86 éves korában Szikora Jánosné 81 éves korában elhunyt. Temetésük: 2020. július 16-án 13 órakor lesz a békéscsabai Berényi úti temetőben. Kérjük a végtisztességen megjelenőket, hogy kegyeletüket 1 szál virággal róják le. Köszöni a gyászoló család.
GYÁSZHÍR Fájdalommal tudatjuk, hogy Báróczi János békéscsabai lakos 66 éves korában elhunyt. Hamvait 2020. július 15-én 9,30 órakor szűk családi körben helyezzük örök nyugalomra a békéscsabai Vasúti temetőben. A gyászoló család.
GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lantos Pálné szül.: Tóth Terézia békéscsabai lakos 2020. június 27-én 88 éves korában elhunyt. Hamvait szűk családi körben helyeztük örök nyugalomra a békéscsabai Szarvasi úti katolikus temetőben. A gyászoló család.
GYÁSZHÍR Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Mazán János tűzoltó békéscsabai lakos 2020. június 25-én 68 éves korában elhunyt. Szeretett halottunktól 2020. július 10-én 12 órakor veszünk végső búcsút a békéscsabai Vasúti temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
GYÁSZHÍR Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Oszlács Imre békéscsabai lakos 2020. július 01-én 90 éves korában elhunyt. Temetése 2020. július 10-én 14 órakor lesz a békéscsabai Szarvasi úti katolikus temetőben. Gyászoló szerettei.
"Tiéd a csend a nyugalom, Miénk a könny a fájdalom." GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Laczó Mátyás KITE Zrt dolgozója, békéscsabai lakos 60 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2020. július 10-én 10 órakor lesz a békéscsabai Berényi úti temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. Külön köszönet dr. Róka Miklós háziorvosnak és a KITE Zrt Telekgerendási alközpont dolgozóinak. A gyászoló család.
GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Barna Lajos békéscsabai lakos 85 éves korában elhunyt. Temetése 2020. július 9-én 10 órakor lesz a békéscsabai Szarvasi úti katolikus temetőben. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Crisztóf Jánosné volt békéscsabai lakos 79 éves korában elhunyt. 2020 június 26-án szűk családi körben elbúcsúztattuk. Hamvait a táci temetőben helyeztük örök nyugalomra. A gyászoló család
"Nem ezt akartam, nem így akartam, Szerettem volna még élni, De a halál könyörtelen volt, el kellett menni. Ha emlegettek, köztetek leszek, De fáj, ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, Emlékem így áldás lesz rajtatok." GYÁSZHÍR Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Mihajlov- Valkó Éva volt békéscsabai lakos 2020. június 28-án, 37 éves korában csendesen megpihent. Drága halottunkat 2020. július 6-án 11 órakor kísérjük utolsó útjára a békéscsabai Vasúti temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
"Tudjuk, hogy figyelsz ránk onnan fentről, s meghallgatod bánatunk de az lenne a legszebb mégis ha tudnánk, hogy mindennap láthatunk. Örökké emlékeinkben és szivünkben élsz." Megemlékezés Fájó szívvel emlékezünk Frey Mihály halálának 8. évfordulóján Szüleid, nővéreid és családjai
GYÁSZHÍR Szomorú szívvel tudatjuk, hogy édesanyánk és nagymamánk Homokiné dr. Kraszkó Mária nyugalmazott ügyvéd életének 87. évében elhunyt. Temetése 2020. július 8-án 12 órakor lesz a békéscsabai Ligeti temetőben. Lányai és unokái
"Ha emlegettek, köztetek leszek, De fáj, ha látom könnyetek. Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, Mert én már Istennél vagyok." GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Miskolci Antalné szül. Hunya Irén békéscsabai lakos életének 107. évében csendesen megpihent. Szeretett elhunytunkat 2020. július 6-án 9.30 órakor helyezzük örök nyugalomra a békéscsabai Ligeti temetőben. A gyászoló család
" Mikor Isten látta, hogy az út túl hosszú, A domb túl meredek, a légzés túl nehéz lett, átölelt és mondta: Gyere haza." MEGEMLÉKEZÉS Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk " Ülj le egy percre, s gyújts egy gyertyát. Gondolj most arra, ki felülről vigyázz Rád. A halállal a létnek nem szakad vége, Emlékezz Rá, s veled marad örökre." ifj. MÁRTON KÁROLY halálának 9. évfordulójára __________________________ " Egy éve már nem látom arcodat. Egy éve már nem hallom hangodat. Egy távoli hosszú útra mentél, De szívemben élsz, és velem vagy örökké." id. MÁRTON KÁROLY halálának 1. évfordulójára Szerető családjaik
Álompár / 49 perce
Vőlegény lett Backhamék 21 éves fia
Mini Mozdonyok Nagy Napja / 51 perce
Rekordhosszú vonatok zakatoltak a szarvasi makettparkban
V. E.
Bikers' Weekend / 1 órája
Új fesztivál debütál szeptemberben Budapesten
agyrém / 1 órája
Érzékenyítő tréningre küldik a város fehér lakóit (videó)
Vitorlázás / 1 órája
Új hajóval vág neki az 52. Kékszalagnak Kaiser Kristóf
Szarvas / 1 órája
Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Vízi Színház köszönetnyilvánító programja
V. E.