Fotó: wikipedia.com

Ashton Kutcher: „Imádom Budapestet, gyönyörű város!”

Hollywood egyik első számú szívtiprója, Ashton Kutcher, hazánkban, a fővárosban tölti az egész nyarat. A Két pasi meg egy kicsi, valamint számos kasszasiker sztárja feleségét, a szintén színész Mila Kunist kísérte el Magyarországra, aki a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot forgatja nálunk.

 

Nem véletlenül emlegetik szívtipróként, sőt sokan kifejezetten „szívtörőként” a sármos színészt, Ashton Kutchert; hiszen mielőtt megállapodott volna a korban hozzáillő, csábos Mila Kunis mellett, évekig a nála 16 évvel idősebb Demi Moore-t boldogította. Amikor Kutcher megcsalta, majd elhagyta Demit, magára haragította fél Hollywoodot, ha nem a fél világot, ugyanis a színésznő alig három hét alatt csonttá fogyott, önmaga árnyékává vált, és közös ismerőseik szerint félő volt, hogy végez magával.

Szerencsére mindez nem következett be, Demi kénytelen-kelletlen lenyelte a békát, nehezen, de kiheverte a csalódást, Kutcher pedig egyelőre – legalábbis a Daily Mail és a TMZ szerint –, ebből az új kapcsolatból nem kacsintgat ki. Szemmel láthatóan boldog ukrán származású, szépséges feleségével, Milával, és már két gyermekük is van.

Persze mielőtt elvesznénk Ashton Kutcher nőügyeinek taglalásában, illetve a múltidézésben, lássuk, hogyan fedezi fel a sztár hazánk szépségeit, és persze arról sem feledkezünk meg, hogy eláruljuk az autogramvadászoknak, bizony, érdemes a színész lakhelye előtt „szobrozni”, mert rendkívül barátságos.

Az európai, azaz magyarországi vakáció egészen szeptemberig elhúzódik majd, ezért Mila és Ashton, Bruce Willishez és számos hollywoodi sztárhoz hasonlóan, az otthonosságot és nem a szállodát részesíti előnyben. Pazar budai villát béreltek nekik és az apróságoknak, Wyattnek és Dimitrinek – mint azt egyebek között a Blikk is megírta.

És hogy mivel tölti az időt Mr. Kutcher, amíg szépséges felesége forgat? Nos, egyelőre arról nincsen hír, hogy feltűnt volna neki a magyar lányok szépsége, de arról igen, hogy a fővárosunké annál inkább!

A lap munkatársának sikerült elcsípnie a sztárt egy budai kávézóban, és kiderült, hogy Kutcher mindenféle sztárallűrtől mentesen viselkedik, sőt. Barátságos, közvetlen, hagyja magát fényképezni és szívesen beszélget is. „Imádom Budapestet, gyönyörű város” – mondta, amikor arról faggatták, hogy tetszik neki a főváros, így remélhetőleg a nyáron, néhány forgatási szünetben, Kunisszal együtt más városokba, településekre is ellátogat.

Visszatérve a színész szívélyességére, és már-már hétköznapinak nevezhető magatartására, nem is beszélve az ígéretünkről, amely szerint eláruljuk, hogy a rajongóknak hol érdemes keresniük, íme! Látták, egyebek között, Sparban vásárolgatni; müzlit vett a gyerekeinek, mások pedig a Csaba utcában fotózták le, amint szerelmesen andalog a feleségével. Komoly „fegyvertény” a kitartó rajongóknak, hogy nem kell testőrökkel küszködniük, Kutcher a jelek szerint elvan díszkíséret nélkül. Magyar rendszámú autóval közlekedik, a napokban pedig a Finomító Kantin elnevezésű helyen látták, ahol éppen vacsorát vett.

Demi Moore és Ashton Kutcher

Bruce Willis egykori felesége, Demi és a nála 16 évvel fiatalabb Ashton 2005 telén jöttek össze. Már önmagában a generációs különbség is azonnal beindította a hollywoodi pletykagépezetet, az meg meggy volt a habostortán, hogy Kutcher akkoriban még nem szerepelt igazi kasszasikerekben; gyakorlatilag csak néhány sorozatban bukkant fel. A rossznyelvek azonnal meg is vádolták, hogy az igencsak erős akaratú, céltudatos Moore hátán akar felmászni, de jó ideig úgy tűnt, hogy ez nem igaz. Ashton gyakran osztott meg pikáns képeket Demiről különböző közösségi oldalakon, és sosem felejtett el hálálkodó képalákat írni, bizonyítandó, hogy milyen szerencsés. Imádtak közösen snapchatelni a rajongóikkal, és ugyanilyen intenzitással szerették „kiakasztani” a fotósokat. Előszeretettel késtek különböző rendezvényekről, ahol a paparazzók és a fotóriporterek csak miattuk szobroztak több órát, kamuesküvővel verték át a sajtót és rajongóikat is, hogy aztán titokban házasodjanak össze 2005. szeptember 24-én. A sors fanyar kanyarja, hogy erre azért derült fény, mert miután Kutcher egyre többször és egyre nyíltabban csalta Demit, az végül beadta a válókeresetet, méghozzá a következő szavakkal: „Lesz válás, tehát volt esküvő is!” Demi Moore erre a lépésre akkor szánta el magát, amikor már nyílt titok volt, hogy Kutcher mást szeret, a korban hozzáillő Mila Kunist. Demi és Ashton összesen hat évet voltak együtt; 2011 novemberében váltak el.

 

Tehát összefoglalva az eddigiket, ha Ön is Kutcher rajongója, egyelőre leginkább budai plázákban és a fent említett vendéglátóipari helyeken, boltokban van rá esélye, hogy megtalálja. Ha pedig sikerült, ne habozzon „leszólítani”, hiszen nem biztos, hogy lesz még egyszer lehetősége közös fotót készítenie a sztárral!

Mila Kunis és Ashton Kutcher

A szerelmespár, hoppá, egészen pontosan a házaspár, lehet, hogy most épp „átmeneti szállásukon”, a budai villában ejtőzik, netán közösen fürdőzik – ez utóbbi Ashton egyik kedvenc szokása, ha nőkről van szó. Az sem kizárt, hogy testőrök nélkül sétálgatnak valahol Budapesten, hiszen Milának is jár a forgatási szünet. De nem voltak mindig ilyen nyíltak, sőt. Annak idején, amikor összejöttek, jó ideig igyekeztek titkolni a kapcsolatukat, végül 2012-ben, elsők között a US Weekly hozott le egy igencsak furcsa közös képet róluk – nagyjából innen, azaz 2012-től számolják a „Mila-Ashton időszakot”.

A párost kéz a kézben andalogva fotózta le egy járókelő a Central Parkban, de a profi fotósok évekig küzdöttek, hogy közösen lekapják őket; nagyon ritkán mutatkoztak együtt. Rájuk is ragasztották a fantompár elnevezést, de ez már a múlté, hiszen manapság, épp nálunk is, szívesen mutatkoznak együtt.

Visszatérve a kezdetekre, Mila Kunis és Ashton Kutcher persze egy idő után nem tagadta, hogy a régi, szinte gyerekkori barátságból szerelem lett, és 2015. július 4-én egybekeltek. Azóta született két gyermekük is, egy kislány, Wyatt és egy kisfiú, Dimitri, ráadásul Kutcher és Kunis is igazi világsztár lett. Sikerült elérniük, hogy Hollywood egyik legkedveltebb szerelmepárja lettek, mi pedig csak drukkolni tudunk, hogy a boldogságuk még sokáig tartson!

Csak aztán nehogy a végén Mila Kunis féltékeny legyen a sok-sok szelfi miatt, hiszen a magyar lányok messze földön híresek a szépségükről, Kutcherről pedig sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy rossz ízlése lenne a hölgyek terén.

Hozzászólások

Gyula P. G.
Tizennyolc szerepet játszottak el ketten
Fake news helyett / 30 perce
Már start előtt nagyot ment a Facebook új versenytársa
Az anti-Facebook megígérte: soha nem adja ki másnak az adatainkat és nem lesznek rajta hirdetések sem.
Gyász
"Dolgos keze, szerető szíve örökre megpihent." KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton mondunk köszönetet mindazon rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, munkatársaknak, s mindazoknak, akik ismerték és szerették, hogy Illich József temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, mély fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család
"Éltem értetek, szeretetben veletek. Ha gondoltok rám, mindig itt leszek köztetek." MEGEMLÉKEZÉS Soha el nem múló szeretettel emlékezünk Balda József halálának 20. évfordulóján. Szerető családja
GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dukát Péter András 2019. november 19-én életének 54. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Fájó szívvel búcsúznak tőle szülei, testvére, és lánya. Hamvasztás utáni búcsúztatása szűk családi körben lesz. A gyászoló család
" Elvesztettem azokat, akiket annyira szerettem, örömöm, jó kedvem velük eltemettem. Üres már a ház, nincs ki haza várjon, ezért nem jön éjjel a szememre az álom. Kérlek adjatok erőt nekem, Míg élek Ti is éltek velem." MEGEMLÉKEZÉS Fájó szívvel emlékezek drága jó Édesapám és Édesanyám Mészáros János halálának 18. évfordulóján Mészáros Jánosné szül. Gombkötő Mária halálának 11 és fél éves évfordulóján. Szerető Lányuk: Icu
MEGEMLÉKEZÉS Drága Férj és Édesapa! Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél. Szívünkben itt él emléked örökké! Fájó szívvel emlékezünk GEISZT JÓZSEF FERENC halálának 1. évfordulójára. Szerető felesége Etelka, 4 fia, 4 menye 12 unokája és a 4 dédike.
"Az édesanyák nem halnak meg, Csak fáradt szívük pihenni tér." GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Felegyi Jánosné szül. Tuska Mária békéscsabai lakos 2019. november 14-én, 87 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2019. november 22-én 9.30 órakor lesz a békéscsabai Tompa utcai evangélikus temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek.” (Juhász Gyula) GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy vitéz Bánfi Antal zongoraművész 2019. november 13-án, életének 75. évében, váratlanul elhunyt. Szeretett halottunktól 2019. november 21-én, csütörtökön, 13 órakor veszünk végső búcsút a békéscsabai Tompa utcai temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
"Egész életen át dolgozva éltél, Most bánatot ránk hagyva, váratlanul elmentél. Örök álom zárta le két szemed, Megpihenni tért két dolgos kezed." GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Asztalos Ferenc gyulai lakos 70 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2019. november 21-én 14 órakor lesz a gyulai Szentháromság temetőben. A gyászoló család
Dr. Szikszai István volt jaminai házi orvos családja szeretettel tájékoztatja Mindazokat akik ismerték és szerették, hogy a Róla elnevezett táblánál (Bcs, Kolozsvári u 24) megemlékezést tartunk 2019. november 22-én 11 órakor.
Az édesanyák nem halnak meg, Csak fáradt szívük pihenni tér. Gyászhír Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Sipiczki Pálné szül.: Csuvarszki Katalin a Békés megyei Üdítőipari Vállalat nyugdíjasa békéscsabai lakos 2019. november 10-én 85 éves korában csendesen megpihent. Temetése 2019. november 19-én 10 órakor lesz a békéscsabai Tompa utcai temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Gyászhír Fájdalommal tudatjuk, hogy Stefkovich Kamillné szül.:Krajcsovics Mária a Csaba Étterem volt Főszakácsa békéscsabai lakos 86 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2019. november 19-én 12 órakor lesz a békéscsabai Berényi úti temetőben. A gyászoló család
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton köszönjük mindazoknak, akik Bencsik Andrásné szül. Szpisják Ilona temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély fájdalmunkat enyhíteni igyekeztek. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Dr. Bereczky Zsolt békéscsabai lakos 2019. november 6-án elhunyt. Utolsó útjára 2019. november 18-án 14 órai kezdettel kerül sor a Ligeti temetőben. Várunk mindenkit, aki még egy végső búcsút szeretne Tőle venni. A gyászoló család
"Nem hal meg az, akinek emléke Örökké szívünkben él." GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Illich József gyulai lakos 2019. november 11-én, 75 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2019. november 19-én 14 órakor lesz a gyulai Sarkadi úti(Nagyromán) Ortodox temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Szabó Mihály békéscsabai lakos 2019. november 12-én, 78 éves korában váratlanul elhunyt. Temetése 2019. november 19-én 13 órakor lesz a dobozi köztemetőben. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Bencsik Andrásné szül. Szpisják Ilona békéscsabai lakos 94 éves korában elhunyt. Temetése 2019. november 15-én 14 órakor lesz a békéscsabai Szarvasi úti katolikus temetőben. A gyászoló család
"Csak Istennél csendesül el lelkem, Tőle kapok segítséget." (Zsolt. 62,2.) GYÁSZHÍR Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Szpisják Pálné szül. Szász Margit kétsopronyi lakos 2019. november 11-én, 73 éves korában elhunyt. Szeretett halottunk hamvait tartalmazó urnáját 2019. november 15-én 11 órakor kísérjük utolsó útjára katolikus szertartás szerint a kondorosi temető ravatalozójából. Legyen csendes pihenése!
„Az édesanyák nem halnak meg, Csak fáradt szívük pihenni tér.” GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Kovács Gáspárné békéscsabai lakos 101. életévében csendesen megpihent. Temetése 2019. november 18-án 12 órakor lesz a békéscsabai Ligeti temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
"Dolgos keze, szerető szíve örökre megpihent." GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Maróti Ilona Julianna szegedi, volt békéscsabai lakos életének 78. évében elhunyt. Temetése 2019. november 15-én 14 órakor lesz a köröstarcsai református temetőben. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Árendás Béláné szül. Györki Magdolna békéscsabai lakos 2019. november 8-án, 66. esztendejében családja körében örökre elaludt. Hamvasztás utáni búcsúztatását 2019. november 16-án 9 órakor a békéscsabai Vasúti temetőben tartjuk. Kérjük kegyeletüket egy szál virággal róják le! Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
Ne gyújts rá! világnap / 8 órája
Mindenki kaphat segítséget, ha le akar szokni a dohányzásról
napi cuki / 8 órája
Örökbe fogadták Csicejt (videó)
példaképek / 9 órája
A legeredményesebb egyetemi sportolókat díjazták
elismerés / 9 órája
Szakács Árpád kapta a Lovas István-sajtódíjat
segítség / 10 órája
Hogyan indul a polgári per? (videó)
Borostyánba zárva / 10 órája
44 millió éves hernyót találtak német kutatók