Sztárvilág

2010.11.22. 09:44

A tíz legdögösebb hangú szinkronszínész

Elég csak kicsit megmordulniuk, és minden nő a lábaik előtt hever.

BAMA

Van az a hang, amitől minden nő elájul. Egy férfias hangszín annyira vonzó lehet, hogy egy egyébként kevésbé jóképű férfi is ledumálhat bármely nőt a lábáról. Ha ehhez a nővadító hangszínhez még egy jóképű fizimiska is társul, akkor elsötétül a világ és minden elveszett. Egy igazán férfias orgánummal megáldott pasinak ráadásul sokszor meg sem kell szólalnia, elég ha hümmög vagy mormog valamit. Az ilyen markáns hangszínek jól jönnek akkor is, ha szinkronizálásról van szó. Hisz ott mással nem is lehet kitűnni.

A jól megválasztott szinkronhangok sokszor annyira összeforrnak egy adott színész arcával, hogy a nézők később már hangot nem is hajlandóak elfogadni. Sőt, néha egy adott színész szinkronhangja jobban illik a külsejéhez, mint a sajátja. Van nekünk is sok olyan dögös férfi szinkronszínészünk, akinek hangja nélkül a hollywoodi sztár már-már elképzelhetetlen. Ilyen például Szabó Sipos Barnabás, akiről ha a sarki közértben háttal állna nekünk, biztosan George Clooney ugrana be. Az már csak hab a tortán, ha a színész és szinkronhangja között még fizikai hasonlóság is van.

Nézd meg a tíz legdögösebb hangú szinkronszínészt és „arcaikat”! >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!