Sztárvilág

2010.03.31. 09:53

Infarktust kapott Jimmy halálának szemtanúja

Hulé Évát a kórházban érte a szívroham, így orvosai vissza tudták hozni a klinikai halál állapotából.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Hulé Éva a Frizbi című műsorban.
[/caption]Néhány nappal ezelőtt hirtelen rosszabbra fordult Hulé Éva állapota. Az asszony január vége óta van kórházban. Mivel mérgezés lépett fel nála, a még ép lábából is amputálni kellett egy darabot. „Hatalmas erőt ad a gyógyulásomhoz, hogy nem akarok addig elmenni, amíg nem derül ki az igazság Jimmy halála körül” – mondogatta az énekes halálának egyetlen szemtanúja. Mégis a napokban, amikor már a hazaköltözését tervezgette, infarktust kapott a kórházban. Évát végül a klinikai halál állapotából hozták vissza.

Akik kíváncsiak arra, hogy mi történt 2001.január 2-án hajnalban Zámbó Jimmyék otthonában, most aggódhatnak, hiszen így előfordulhat, hogy már soha nem fog fény derülni az igazságra. Hulé Éva egy évvel ezelőtt ugyanis döbbenetes bejelentéssel állt elő. Közölte, másképpen halt meg Zámbó Jimmy, mint ahogyan azt a közvélemény tudja. Hogy valami titok lappanghat a mélyben, azt mi sem jelzi jobban, mint hogy az egyik napilapnál jelentkezett egy nyomozótiszt, aki elmondta: ők kezdtek nyomozni Jimmy halála ügyében, de felsőbb utasításra elvették tőlük az ügyet. Ráadásul az iratokat húsz évre titkosították. Igaz, Éva megírta a könyvét, de ügyvédi letétbe helyezte, azzal a kitétellel, hogy csak halála után lehet kiadni. Néhány hónapja mégis megváltoztatta döntését.

„Sok támadás ért, ezért úgy döntöttem, hogy Jimmy halálának tizedik évfordulójára megjelenik a könyvem - ha megérem, ha nem. Vannak dolgok, amiket elhallgattam a kéziratban, de a barátaim biztatására ezeket még mindenképpen beleírom. Hogy mindenki számára végképp világossá váljon, mi miért történt. Gyorsan befejezem a kéziratot, és utána pár hónapra külföldre utazom – tervezgetett még év elején az asszony. Ám nemrégiben hirtelen belázasodott, fertőzést kapott, és az életét is csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. Azóta kórházban fekszik, de a kórházi ágyához is eljutott minden hír. Az asszony nehezen viselte az egyes lapokban megjelent támadásokat. Amúgy is meggyengült szervezetének ez már sok volt, infarktust kapott. Most kéznél volt a segítség, és a klinikai halál állapotából vissza lehetett még hozni az élők sorába. De vajon lesz-e még ereje a teljes igazság feltárására?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!