Sztárvilág

2009.10.08. 17:38

Kész átjáróház a Mátyás király tér!

Nagy változások vannak a Barátok közt háza táján! Nem oly rég szállt ki Magi anyus, most pedig a Mátyás király tér szép mosolyú rosszfiúja is követi őt. Botond meg sem áll Kanadáig!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A fiatalember meghozta a döntést: távozik, de lehet, hogy nem örökre.
[/caption]Változások voltak, vannak és lesznek a Mátyás király téren. Fodor Zsóka kiszállt a sorozatból, és most Magdi anyus unokáját, Kertész Botondot alakító Hári Richárd is távozik a Mátyás király térről. A forgatókönyv szerint a fiú Kanadába repül, és ott is marad.

Vissza az iskolapadba

Ricsi három éve alakítja a sorozat fiatal rosszfiúját, de úgy érzi eljött az ideje a változtatásnak. Fontos neki a tanulás, folytatná tanulmányait a főiskolán, és utazni is szeretne, főleg nyelvtanulás céljából, mert nagyon fontosnak tartja azt, hogy több nyelven beszéljen!

Az utolsó forgatás?!

Miután bejelentette, hogy menni készül, júliusban forgatott utoljára a stábbal. Megviselte ugyan Ricsit az utolsó forgatási nap, de mégis bátran és izgatottan tekint előre! A karakter jövője még nem tisztázódott Ricsi számára sem, mert lehet, hogy Botond egyszer még visszatér Kanadából és a Mátyás király téren folytatja.Mégis bővül a csapat!

Ricsi ugyan távozik, mégis több új arccal bővül a stáb! Még Ricsi távozása előtt érkezett a sorozathoz Szabolcs – akit Bozsek Márk alakít. A fiú a Novák családban okoz kisebb nagyobb konfliktusokat, és hamarosan csatlakozik hozzájuk Simorjay Emese, aki a szőke fiú édesanyjaként jelenik meg a képernyőn. Váratlan fordulat nem csak Novák családot éri, Vili bácsi sorsának alakulása is tartogat meglepetéseket a nézőknek: megjelenik a színen Borbás Gabi, aki valószínűleg fenekestül felforgatja Vili bácsi életét.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!