Sztárvilág

2009.09.23. 09:35

Hernádi Juditnak egyedül is jó!

Verebes István könyvet írt Hernádi Juditról. A művésznőről érdekes intimitások derülnek ki, noha ő azt állítja, nincsenek titkai, csak eddig volt, aki nem figyelt rá.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A színésznő köszöni, nagyon jól érzi magát!
[/caption]– Érdemes volt ennyire kiadnia magát?
– Mindig is kiadtam magam, csak volt, aki odafigyelt, volt, aki nem. Majd meglátjuk, amikor meghaltam: akkor derül csak ki, milyen volt az életem. Közben csak állomások vannak. A könyv öt éve készült el. Rajtam kívül mindenki szeretett volna kihúzatni a szövegéből valamit. Más nevek lesznek, és passz, így döntött Verebes.

– Több férj és élettárs is szerepel a könyvben. Most mi a helyzet?
– Klasszikus értelemben nincs társam, de így is jól érzem magam. Felszabadultak bizonyos energiák, ilyenkor szoktam utazni.

– Merre járt a nyáron?
– Forgattam pár napot az Igazából apa című filmben – Kamarás Ivánnal és Kaszás Gézával. Többször voltam a Balatonnál, barátaim láttak vendégül. A legtanulságosabb kalandom Albánia volt. Tiranában laktunk, onnan jártuk be az országot. A nők kedvesek, ápoltak és szépek. Frizurájuk, cipőjük rendben van. Fantasztikusan egészséges a koszt, finomakat ettem a legegyszerűbb helyeken is. Gyönyörű a tengerpart, és több, a világörökség részeként emlegetett vidéket is meglátogattunk. Szerencse, hogy vannak barátaim, akik ilyen érdekes helyekre visznek.

 Végül a Heti hetes a tízéves születésnapján megajándékozott bennünket egy földközi-tengeri hajóúttal. Szinte az egész csapat eljött, én a lányomat vittem magammal. Boldog voltam, hogy Zsófival nyaralhattam, hiszen 18 éves kora óta külön lakik.

– Tele a notesz erre az évadra?
– Hamarosan próbálni kezdem a Jutalomjátékot Gálvölgyi Jánossal. Megint együtt fogunk dolgozni. Tíz éve az Édes bosszúval kezdődött a közös munka a Játékszínben. Két éve a Jövőre veled ugyanitt 2-vel folytatódott a Madáchban. Tizenhat éve járjuk az országot Gálfi Lászlóval a Love lettersszel, és van egy zenés műsorom Több mint koncert címmel. A Mikroszkópon viszont úgy tűnik, megszűnik az a kabaré, amelyet nagyon szerettem.

– Egyedül él, több időt szán magára?
– Korábban jógáztam ugyan, de utáltam a sportolást. Úgy gondoltam, nem jó, ha hozzászokik a szervezet. Életem alkonyára tartogattam. Egy éve éreztem, hogy itt az ideje. Edzőterembe járok tornázni. Mindenfélét csinálok, belefér akár a hegymászás is. Tavasszal talán az olasz Dolomitokba megyek.

Ajánljuk még:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!