Sztárvilág

2009.09.27. 11:30

Csak a szikétől szépek?

Csinos, fiatalos külsővel több filmszerep, még több reklám és szponzorációs szerződés találja meg a sztárokat. Ezért még azok is kés alá fekszenek, akik jó géneket örököltek.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Hiába az eredendő szépség, a megrendelő óhaja parancs...
[/caption]

A ránctalan arc, a fitos orr és a szexisen duzzadt ajkak mellett eltörpül a tehetség és szerencse szerepe. És már a természetes szépség sem elég, olykor a hírességeknek mélyen zsebükbe kell nyúlniuk annak érdekében, hogy foglalkoztassák őket. Egyikük sem nézhet elégedetten a tükörbe, valami biztosan hiányzik a tökéletességhez. Csak a régimódiak tartják igaznak Sophia Loren mondását: nem a szépsége miatt szeretünk bele valakibe, hanem szépnek látjuk, akibe beleszeretünk.Hogy mi a kor szépségideálja? A fiatalság! Egy fiatal nőnek sima és feszes a bőre – az arcán, a fenekén, a combján. Legyen légiesen karcsú, vakítóan fehérek (és épek) a fogai, fénylő haj, szikrázóan vonzó tekintet. Minimum ennyi feltételnek kell eleget tenni, és ezeket megőrizni – „bis hundertundzwanzig”.

Jennifer Lopez

Valamikor régen egy aranyos latin szépség volt. Sokáig tagadta, hogy bármilyen szépészeti műtéten átesett volna. Pedig az orra szélességével igazán nem volt kibékülve. Természetesen megcsináltatta! A 39 éves színész-énekesnő tekintete is csábítóbb lett a nerc-szőrből készült, beültetett műszempilláktól.

Kylie Minogue

Szerencsés alkat, akárcsak testvére Dannii Mindketten igéző szemeket örököltek, még festetlenül is fiatalosan csillog ez a szürkés-kék szín. Azonban ők sem ülhetnek babérjaikon: a 37 esztendős Dannii az állát töltette fel, de három évvel idősebb nővére, Kylie is kapott a botoxból.

Mariah Carey

Nehéz követni, melyik volt előbb: hasplasztikája vagy arcimplantációs műtétje. Az azonban bizonyos, hogy a negyvenéves énekesnő teljesen megváltozott, megfiatalodott(?) az arcába és állába illesztett anyagtól.

Ajánljuk még:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!