Sztárvilág

2009.09.07. 18:54

A Kiskegyed reklámarca szenvedélyes kutyamentő

A napokban kerül adásba a Kiskegyed új reklámfilmje. A főszereplő már régóta kölcsönzi hangját reklámjainkhoz, de most arcát is megmutatja. De vajon ki ő? Bemutatjuk Balogh Anikó színésznőt!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Láthatóan mindenki nagyon élvezte a forgatást.
[/caption]Balogh Anikó, a Kiskegyed „reklámhangja” arcát is megmutatja a Kiskegyed nagybevásárlás-akcióját hirdető tévéreklámban. Talán már más reklámokból is ismerősnek tűnhet a filigrán alkatú, csinos színésznő. Meglátogattuk otthonában. Két kutyájával vár a háza előtt. És rögtön egy meglepő bejelentéssel kezdi: ő bizony nem szeret szerepelni. Eredeti végzettsége pedagógus, és bár színészi végzettsége is van, és számos színházi szerepet tudhat maga mögött, mégis inkább kutyamentőnek érzi magát.

– Akkor miért vállaltad el a reklámfilm-szereplést?
– Felkértek rá, hiszen már jócskán van benne tapasztalatom. Az volt a legnehezebb, hogy két szatyrot teleraktak mindenféle termékkel, és azt fel kellett emelnem a magasba. Nem vagyok rossz kondiban, de már hónapok óta nem edzettem. Nagyon jó hangulatban telt a forgatás, Lujzi, a kutyus menhelyről való, így még közelebb állt a szívemhez. Ő már egy tévésztár, több reklámban is szerepelt.

– A magánéletben mennyire vagy igazi családanya típus?
– Egyáltalán nem. Semmit nem szeretek, amit egy „normális” anyuka csinál – sütni, főzni, takarítani. Ha vendégek érkeznek hozzánk, akkor készítek valami finomat. Nem azért mondom, de már többször is a Kiskegyedből néztem ki egy-egy könnyű receptet, és nagyon jól sikerült. A hétköznapokon sajnálom az időt a pepecselésre. A környéken már úgy hívnak, hogy „a dobozos”, mert a közelből hozom az ételt egy kifőzdéből.

[caption id="" align="alignleft" width="220"] Balogh Anikó férje jól viseli, hogy kiköltözteti a hálószobából a kutyák mellé.
[/caption]– Vásárolni sem szeretsz?
– Nincs olyan nő, aki ne szeretne! Az élelmiszer-vásárlás nekem legalább két óra. Megnézem, mit hol tudok olcsóbban beszerezni. Amit a konyhapénzen megspórolok, azt is kutyákra költhetem...

– Rengeteg kutyus életét megmentetted már.
– Ha látok egy kóbor kutyát, nincs szívem otthagyni az úton. Elviszem állatorvoshoz, majd befogadó szülőt keresek neki. Míg nem jelentkezik a tökéletes gazdi, addig kutyapanzióban helyezem el, az jobb, mint a menhely.

– Saját költségedből fedezed az eltartásukat?
– Igen, nincs más forrásom, bár jogi szakaszban van a Kutyabaj alapítványom létrehozása. A kutyamentés csapatmunka, sokan segítenek. Barátnőm, Kovács Edit és dr. Egerszegi Péter állatorvos nélkül nem is győzném. Amióta van saját kutyusom, Vilmos, sokkal jobban megindítanak az elhagyott állatok. Így fogadtam örökbe elaltatás elől Mirage-t .

– Férjed jól tolerálja a szenvedélyedet?
– Ő nagyon szeret engem, elfogad mindenféle hóbortommal együtt. Még azt is elviseli, hogy kiköltöztem mellőle a hálószobából, és a kutyákkal alszom.

– Hogy lettél színésznő?
– Mindig is az akartam lenni, de szüleim óvtak a pályától. Mikor már megszereztem a pedagógusdiplomámat, megnyugodtak, hogy van egy „rendes” végzettségem is. Tanítottam, és mellette az Arany János Színház stúdiósa voltam. Keleti Pista bácsitól kaptunk egy kisebb szerepet Csapó Virággal. Azóta nagyon jóban vagyunk, játszottunk mi már együtt leszbikus párt is. Nem szeretnék nagyképűnek tűnni, de nem vállalok el minden munkát. Az számít, a rendező ismer-e annyira, hogy megfelelő karaktert osszon rám.

– Férjed neves színi kritikus. Veled mennyire az?
– Nagyon. De természetesen soha nem ír rólam. Meg szokott nézni, és előfordult, hogy azt mondta: borzasztó az előadás…

– Hol ismerkedtetek meg?
– A Tháliába voltam hivatalos egy bemutatóra. Én bal oldal helyett jobb oldalra ültem. Nincsenek véletlenek… Egyszer csak odaült mellém egy pasas, és köszönt. Utólag azt mondta: ahogy leült mellém, érezte, hogy hatással vagyok rá. Az előadás végén elkezdtünk beszélgetni a darabról, és megkérdezte, meghívhat-e egy italra. Azonnal rávágtam, hogy igen! Ő húsz évvel idősebb nálam, de a mai napig nagy boldogságban élünk, imádjuk egymást. Megismerkedésünk után tíz évvel házasodtunk össze, fiunk már tízévesen volt jelen a nagy napon.

– Nem nézném ki belőled, hogy ekkora fiad lenne. Jó pár évet letagadhatsz. Van valami praktikád?
– A magánéletben soha nem sminkelem magam, fontosnak tartom, hogy levegőzzön a bőröm. Hébe-hóba járok kozmetikushoz arcmasszírozásra. Nemrég voltam egy plasztikai sebésznél egy szemölcsöt levetetni, és megkérdeztem tőle, hogy 46 éves vagyok, mit ajánl? Azt mondta, hogy még hat-nyolc évig nehogy kés alá feküdjek, mert letagadhatok legalább tíz évet. Ha nagyon utálnám magam, amikor tükörbe nézek, lehet, hogy vállalkoznék botoxkezelésre. Hiszek abban, hogy a belső harmónia kisugárzik. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert az életemben minden rendben van, és azzal foglalkozhatok, amit szeretek.

Pszicho, dráma

Született: Kaposvár, 1963. II. 4.
Végzettsége: tanító, pszichopedagógus, dráma-pedagóus, színész.
Családja: férje Koltai Tamás színikritikus, fiuk Balázs (22) jogi egyetemre jár
Főbb színházi darabok, melyekben játszott: Zárt tárgyalás, Anconai özvegy, Push up 1-3, Caligula, Megadom és, Szépség és Szörny, Kakasülő, Az ügynök halála, Az Ördög három aranyhajszála. A filmszemlén a Kocsis Ágnes által rendezett Pál Adrienn című filmben lesz látható.

A család

A Kiskegyed reklámfilmjében az apukát Bor Viktor színész alakítja, aki játszott a Barátok közt- és az Angyalbőrben című sorozatban is.
– Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, igazi profi csapattal dolgozhattam együtt. Eddig a feleségem reszortja volt a nagybevásárlás, de válófélben vagyunk, nekem kell majd egyedül gondoskodnom erről. Ki is fogom használni a Kiskegyed akcióját.
A lányuk Szombathelyi Gerda (4), aki 2 éves kora óta már több reklámban is szerepelt itthon és külföldön, természetesen színésznőnek készül.
– Tetszett a forgatás, és nagyon jól éreztem magam. Én is szeretek vásárolni, mindig segítek anyunak. Legszívesebben édességet pakolok a kosárba, de csak ritkán engedélyezi.
A család fia, Lakatos Gergely (7,5), aki szintén nem első reklámfilmjében szerepel, másképp látja ezt.
– Én nem szeretek vásárolni, persze, ha anyuval megyek, cipelem a szatyrát.

Berta Bernadett

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!