Sztárvilág

2009.03.06. 16:13

Ördög Nóra boldogságának elhallgatásával tiszteli meg férjét

Miután kiderült, hogy házassága romokban hever, Nóra egy ideig nem nyilatkozott férjével való szakításáról és új szerelméről, Nánási Pál fotósról. Amikor azonban férjét megvádolták azzal, hogy félrelépett a házasság ideje alatt, Nóra a férfi védelmére kelt! Most is szeretné tiszteletben tartani exe érzéseit, ezért nem mesél boldogságáról.

Kiskegyed Online

Amikor kipattant a botrány, hogy Nóra véget vet alig négy hónapos házasságának, sokan találgatni kezdték, hogy mi lehetett a gond, s főképp, mióta tartott a válság a hírességnél. A műsorvezetőn ugyanis – bármi bántotta – semmi sem látszott, a kamerák előtt mindig kedves és mosolygós volt. „Ahogy más sem szereti a magánéleti problémáit bevinni a munkahelyére, így én is kínosan ügyeltem arra, hogy az otthoni feszültségből a munkatársaim és a nézők a lehető legkevesebbet, lehetőleg semmit se vegyenek észre. Az, hogy bennem mi játszódott le, természetesen más kérdés. Az elmúlt évek képernyős rutinja segített át a nehéz pillanatokon.” – árulta el a Borsnak a titkot Nóra.

Férje miatt nem áradozik szerelméről

Bár sok sztár gátlástalanul nyilatkozik kapcsolatairól, netán válásáról, Nóra végtelenül korrekt férjével. Már akkor is megvédte Kristófot, amikor azzal vádolták meg, hogy folyamatosan csalta a műsorvezetőt. Most sem áradozik mindenfelé arról, hogy milyen boldog Nánási oldalán, bár azért ez szemmel látható. Hogy miért nem osztja meg az emberekkel a szép perceket? Azért, mert nem tartaná tisztességesnek! „Nagyon boldog vagyok, ám erről nem szeretnék hosszabban nyilatkozni, mert nem tartom ízlésesnek, hogy a boldogságommal telekürtöljem a lapokat, amíg a válásunkat nem mondták ki, és nem zártunk le minden – egykor – közös ügyet.” – nyilatkozta Nóra a lapnak. Mondjuk ki nyíltan, ez nagyon szimpatikus és becsülendő dolog a részéről!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!