Szépség és divat

2010.11.16. 11:34

Divat és film csúcstalálkozó!

Kiosztották az első hazai Fashion Video Festival díjait!

BAMA

Az elmúlt hétvégén minden a divatról szólt a Ludwig Múzeumban, és a Merlinben. A hazai divatvilág péntektől vasárnapig estig a Fashion Video Festivalra figyelt.

A forradalmi divatesemény igazi világsztárokat is elhozott Magyarországra, mint például a szakma nagyágyúja, Kathryn Ferguson, aki nemzetközi divatmagazinok egész sorával dolgozott már együtt. A rövid nevezési határidő ellenére sok videó érkezett, a hazai divatszakma mellett más területekről is érkeztek pályázók, így egy igazán izgalmas és változatos versenyprogram állt össze. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, de vasárnap estére végül összeállt a nyertesek névsora.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Moro Máté átveszi az első helyért járó díjat Maróy Krisztinától és Karthyn Fergusontól!
[/caption]

Az első helyezett Moro Máté Opposites do Attract videója lett. Neki adta át a díjat a GLAMOUR főszerkesztője, Maróy Krisztina és a rendezvény zsűrijének elnöke, Kathryn Ferguson. Az első helyezéssel pedig nem kisebb jutalom jár, mint hogy az alkotó a GLAMOUR megbízásából elkészíthet egy divatvideót. A második helyezett díját, vagyis 150 000 forint készpénzt és egy 60 000 forintos Fashiondays.hu vásárlási utalványt, a Viszlay Márk-Mojzes-Vigh trió vehetett át Exoskeleton című alkotásukért. A harmadik dobogós helyezés Tombor Zoltán munkájához kapcsolódik, aki The Muse címet viselő művével nevezett. Mivel ő maga nem tudott megjelenni, az ügynöke, Kajdi Csaba vette át a nyereményt.

Három különdíjat is kiosztottak, így Baráti Vince kapta az Estée Lauder ajándékcsomagját Barbara című gyönyörű Beauty videójáért, a Dudás Judy-Trunkó Bálint páros Time To Change videójáért a Fashiondays.hu-tól kapott egy 100000 forintos vásárlási utalványt és végül, de nem utolsó sorban, a Maybelline ajándékcsomagját Vörös Gyöngyi és Illés István érdemelték ki Phase dress című zseniális videójukért. A Ludwig Múzeumnak hála, a nyertes alkotásokat, és a legizgalmasabb, a díjról végül lemaradó videókat még két hétig a kiállításon is megtekinthetik az érdeklődők.

Az első három helyezett videó a GLAMOUR Online oldalán megtekinthető!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!