Szépség és divat

2010.08.28. 15:50

Őszi hangulat a sztárdivatban!

A hírességek már az új szezon trendjeit követik!

NANA.HU

Ugyan szerencsére még tart a jó idő, de a divatmagazinok már szinte csak a őszi-téli újdonságokkal foglalkoznak, a hírességek pedig már a késő nyári szettjeikbe becsempészik a legújabb elemeket!

Sajnos, hiába próbálunk még tudomást sem venni róla, hogy a nyár lassacskán véget ér, ha divatüzletbe tévedünk az árukészletek teljes kicserélődése figyelmeztet, hogy az ősz hamarosan beköszönt. Az új kollekciók a boltok legnagyobb többségében elérhetők, sokan már el is kezdték ízlelgetni a legújabb trendeket. A sztárok persze most is egy lépéssel előttünk járnak, s az ősszel és télen várhatóan divatossá váló ruhadarabokat, színkombinációkat már a nyárvégi szettjeikbe is beleépítik.

Természetesen ezek csak apró finomságok, hiszen a legjellemzőbb őszi-téli viseletek (kabát, csizma, szőrme kiegészítők stb.) ma még Amerikában is eléggé időszerűtlenek, a hangsúlyok azonban kezdenek eltolódni. Az utóbbi néhány szezonban uralkodó 80-as évek-stílus látványosan visszaszorul majd, előtérbe kerülnek azonban az 50-es, 60-as évek szabásvonalai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!