Átigazolás

2017.08.11. 09:06

Németh Krisztián a New England Revolution csapatában folytatja

A 28 éves támadó érkezését a klub hivatalos honlapján jelentették be.

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New England Revolution együttesénél folytatja pályafutását Németh Krisztián. A harmincszoros magyar válogatott csatár korábban már játszott az MLS-ben, a 2015-ös szezonban a Sporting Kansas City színeiben 28 mérkőzésen tíz gólt és hat gólpasszt jegyzett.

Németh, aki legutóbb a katari al-Garafa csapatában futballozott, Nikolics Nemanja, Sallói Dániel és Stieber Zoltán mellett a negyedik magyar játékos az MLS-ben. A New England a hivatalos közlemény szerint összesen 400 ezer dollárt (104 millió forint) fizet a Columbus Crew-nak.

„Elégedettek vagyunk Krisztián megszerzésével, alig várjuk, hogy letegye a névjegyét a szezonban. Egy gólerős játékosról beszélünk, aki ebben a bajnokságban és külföldön is bizonyított már. Úgy hisszük, hogy vezéregyéniségként és tapasztalatával azonnali változást hoz majd a New Englandnek” – mondta Michael Burns vezérigazgató a klub hivatalos oldalának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!