videóval

2021.05.02. 11:38

A csabai focisták is segítenek a tragikus sorsú családon

A Békéscsaba 1912 Előre nemes ügyért harcolva licitre bocsát egy – a csapat által aláírt – mezt. A befolyt összeget az édesanya nélkül maradt szombathelyi Fazekas családnak ajánlják fel.

N. T.

/Fotó: vaol.hu/

– A Lurkó UFC és a Békéscsaba 1912 Előre jótékonysági licitre bocsátja csapatunk által aláírt mezét, mellyel az igen nehéz helyzetbe került szombathelyi, Fazekas családnak szeretnénk segíteni. A befolyt összeget az édesanya nélkül maradt családnak ajánljuk fel – olvasható a csapat honlapján.

/Fotó: Lurkó FC/

Mint arról februárban beszámoltunk, a szombathelyi, ötgyermekes édesanya a születésnapján kapott agyvérzést, sajnos nem tudták megmenteni az életét. Családját sokkolta a váratlan tragédia, nagyon nehéz helyzetbe kerültek. A 42 éves Anita halálával három ember életét mentette meg.

/Fotó: vaol.hu/

A Békéscsaba 1912 Előre stábja kiemeli, hogy a klub társadalmi szerepvállalása magában foglalja a bajba jutott embertársainknak nyújtott segítséget, hiszen különösen fontosnak érzik, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben annak nyújtsanak támogatást, akinek igen nagy szüksége van rá.

– Csapatunk tagjai egy emberként, azonnal a kezdeményezés mellé álltak

– tették hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!