Sport

2007.10.06. 21:23

Labdarúgás: döntetlen a Kórház utcai rangadón

Az első félidőben a hazai csapat számtalan gólhelyzetet dolgozott ki, amelyet el is puskáztak, és ahogy ilyenkor lenni szokott, egy ártalmatlan lövésből a vendégek vezetést szereztek. A második játékrészben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, amelyből a szerencsésebb vendégcsapat jött ki győztesen, mivel egy ponttal távozott a Békéscsaba otthonából.

Oláh Imre

Békéscsaba 1912 Előre SE—Tisza Volán 2—2 (1—1)

NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Békéscsaba, Kórház utca, 1000 néző.
V.: Rácz B.

Békéscsaba: Harman — Szenti, Rubus, Brlázs, Horváth T. — Sajben (Okos), Ladányi, Závoda, Ursz (Nyúl) — Miklya, Pankotai (Pozsár). Edző: Szarvas János, Kiss János. Tisza Volán: Kispéter — Buzási, Mórocz, Kreizler, Laczkó — Burány, Kardos, Brinszky (Péter), Bank (Dlusztus) — Zakar, Szélpál (Bubori). Edző: Protity Sándor.

21. perc: Brinszky húsz méterről, középről lövésre szánta el magát, és a késve mozduló Harman keze alatt a bal alsó sarokba csorgott a labda, 0—1.
40. perc: Okos iramodott meg a jobb oldalon, és pontos beadását Pozsár fejelte a kapuba, 1—1.
55. perc: A hazaiak bal oldalról szögletet végeztek el, amelyet Szenti visszafejelt, és Ladányi a kapunak háttal állva, ollózva, hanyatt vetődve, bomba gólt lőtt a léc alá, 2—1.
73. perc: Zakar a jobb oldalon faképnél hagyta a csabai védelmet, és a kimozduló kapus mellett a hosszú sarokba lőtt, 2—2.
75. perc: Mórocz második sárga lapja után a kiállítás sorsára jutott, mivel szándékosan kézzel ért a labdához.

Az első félidőben a hazai csapat számtalan gólhelyzetet dolgozott ki, amelyet el is puskáztak, és ahogy ilyenkor lenni szokott, egy ártalmatlan lövésből a vendégek vezetést szereztek. A csabaiak még nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak, s ennek meg is lett az eredménye, mivel még az első félidőben egyenlítettek. A második játékrészben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, amelyből a szerencsésebb vendégcsapat jött ki győztesen, mivel egy ponttal távozott a Békéscsaba otthonából.

Jó: Pozsár, Závoda, Rubus, ill. Kispéter, Kardos, Zakar.

Szarvas János: — Sajnos, nem tudtuk megismételni az elmúlt heti teljesítményt, így elmaradt a remélt győzelem, ami a látottak alapján megérdemelt lett volna. Protity Sándor: — A körülményekhez képest nagyszerű eredményt értünk el. A döntetlent értékesnek tartom, a sok vérveszteség ellenére. Küzdenitudásból jelesre vizsgáztunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!