Sport

2005.09.20. 14:02

Orosházi sikerek Békéssámsonon

Hétvégén került megrendezésre a II. Békéssámsoni Falunap, melynek keretén belül egy meghívásos lóversenyt láthatott a hideg idő ellenére kilátogató több száz néző. A helyi és környékbeli versenyzőkön kívül az Orosházi Lovas Egyesület fogatosai is rajthoz álltak.

BEOL

Három számban mérték össze tudásukat: akadály, vadászhajtás és fogatok gyorsasági versenye. A versenyek közti szünetekben Deli Dániel csikós bemutatóját, valamint az ügető versenysportot Paluska Tamás Ulemával, Gyúrós Pál Cesenával mutatta be. A versenynap végén a versenyzők részére a díjakat Barna Jánosné Békésámson Polgármester Asszonya, Fülöp Sándor egyéni, háromszoros csapat világbajnok és háromszoros csapat Európa bajnok négyes fogathajtó, valamint Lévai István Békéssámson önkormányzati képviselője adta át. 

Akadály hajtás eredményei: I. Göblyös Mihály Orosházi Lovas Egyesület ( OLE ) II. Deli Dániel Nagymágocsi Lovas Egyesület, III. Gyúrós István OLE,

Vadászhajtás: I.  Deli Dániel Nagymágocsi Lovas Egyesület II.  Göblyös Mihály  OLE III. Kenéz József OLE, Fogatok Gyorsasági versenye I. Nagy Mihály OLE, II. Gyúrós István OLE, III. Deli Dániel Nagymágocsi Lovas Egyesület. 

Különdíjat ajánlott fel Fülöp Sándor a Legfiatalabb Hajtó részére, amit Deli Dániel részére adott át a világbajnok fogathajtó, valamint különdíjat kapott a versenyeken bemutatót hajtó székkutasi Fehér László póni fogatával

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!