Sport

2005.02.02. 18:25

Edzőmeccs Debrecenben

Az elmúlt napok kedvezőtlen időjárása ellenére is lejátszotta előkészületi mérkőzését szerdán az Előre FC. A békéscsabai pálya használhatatlansága miatt azonban – a korábbi tervektől eltérően – nem hazai pályán fogadták a DVSC-t, hanem a lila-fehérek vendégeskedtek Debrecenben.

BEOL

Debreceni VSC—Békéscsabai Előre FC 5—1 (4—0)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Debrecen, 15 néző. V.: Puskás Z.

Debrecen: Csernyánszki (Tomivs, 46. p.) — Kiss Z. (Czifrák, 60. p.), Komlósi, Hegedüs, Szatmári (László, 46. p.) — Dombi (Madar, 46. p.), Virág, Sándor T. (Jeremiás, 60. p.), Halmosi (Dzsurdzsák, 46. p.) — Boddanovics (Sitkó, 46. p.), Kolakovics. Vezetőedző: Supka Attila.
Békéscsaba: Simunic (Matkó, 64. p.) — Balog Zs. (Paróczai, 64. p.), Brlázs (Rubint, 64. p.), Grujics (Vilotics, 65. p.), Udvari — Szabó S. (Grúz, 46. p.), Simon (Pozsár, 46. p.), Vasziljevics (Szeverényi, 65. p.), Lázok (Kulacsik, 65. p.) — Simic, Miculescu (Hoffmann, 65. p.). Vezetőedző: Dajka László.

2. perc: Kolakovics pontos labdájából Dombi 8 méterről, kissé jobbról a hosszú sarokba bombázott, 1—0.
10. perc: Udvari hibáját Kolakovics alaposan kihasználta és 10 méterről a léc alá lőtt, 2—0.
14. perc: Kolakovics a bal oldalon megiramodott, beadását Bogdanovics 9 méterről a kapu közepébe lőtte, 3—0.
33. perc: Sándor Tamás középen kiugratta Bogdanovicsot, aki hosszan szöktette magát a 16-oson belül, Udvari menteni akart és a tétovázó Simunic mellett a saját kapujának jobb alsó sarkába gurított, öngól, 4—0.
49. perc: Középen az elmélázó védők között Sitku levette a labdát és higgadtan 6 méterről a kapuba helyezett, 5—0.
60. perc: Miculescu az ötösről önzetlenül Grúzhoz továbbított, aki három lépésről az üres kapuba gurított, 5—1.

Eredetileg Békéscsabán rendezték volna a mérkőzést, ám a pályák használhatatlansága miatt szerda reggel abban egyeztek meg a csapatok, hogy inkább a lila-fehérek utaznak a hajdúságba, ugyanis ott jobbak voltak a pályaviszonyok. Az első játékrészben a hazaiak alaposan kihasználták a csabaiak megingásait, akik elkerülhető gólokat kaptak. A fordulás után már egyenrangú ellenfele volt a lila-fehér gárda a debrecenieknek.

Supka Attila: — Az első játékrészben jól játszottunk, a megbeszélt dolgokat megvalósította a csapat. A gólhelyzeteket jól használtuk ki. A második félidőben a Békéscsabai is kidolgozott helyzeteket, de ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.
Dajka László: — Rövid idő alatt rúgtunk egy öngólt és ajándékoztunk kettőt. Utána mezőnyben egyenrangúak voltunk. Most már jöhetnek a nagypályás mérkőzések, mert bizonyos szituációkat nem érzünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!