Sport

2004.11.24. 19:25

Kiesett az Előre a kupa-sorozatból

Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés a nyolc közé jutásért, Székesfehérvár, 300 néző. V.: Sóthy. Fehérvár FC: Sebők – Kriston, Kuttor, Koller, Horváth G. – Lattenstein (Csizmadia a 79.), Bozics, Tóth B., Szabó T. – Herczegfalvi (Csordás a 77.), Horváth F. (Magasföldi a 69.). Vezetőedző: Csertői Aurél. Békéscsaba: Simunic – Paróczai, Grujics, Vilotics, Ursz – Balog Zs., Simon, Vasziljevics, Lázok (Pozsár a 74.) – Hoffmann (Kulacsik a 71.), Miculescu. Vezetőedző: Dajka László. Sárga lap: Grujics a 37., Ursz a 88. percben.

BEOL

52. perc: Herczegfalvi egy hazai indítást remekül vett át, maga elé tette, és jobb lábbal, tizenkét méterről a jobb alsó sarokba zúdította a labdát, 1–0.

83. perc: Tóth Balázs átadását Csordás jobbra erősen kisodródva, tíz méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtte, 2–0.

89. perc: Csordás kicselezte a vendégek védőjét, majd Kuttor elé tálalt, aki tizenkét méterről a léc alá bombázott, 3–0.

Az első játékrészben enyhe mezőnyfölényt harcolt ki a hazai csapat, a békéscsabaiak pedig főleg a kontrákkal éltek. Az erős szél ekkor a házigazdákat támogatta, de a hideg mindkét csapatot zavarta. A fordulás után a mezőnyben továbbra is egyenrangú volt a Békéscsaba, ám helyzeteiket kihagyták, míg a fehérváriak kihasználták.

Jó: Tóth B., Herczegfalvi, Csordás, ill. Simunic, Simon, Vasziljevics.

Csertői Aurél: – Nehezen törtük föl a nagyon jól játszó Békéscsaba védelmét, de a végén kinyíltak és ez az eredményben is megmutatkozott.

Dajka László: – Egy hajtós mérkőzésen a hazaiak csak az utolsó pillanatokban tudták eldönteni a találkozó sorsát, amihez hozzájárultak komoly butaságaink.

Fehérvár FC: Sebők – Kriston, Kuttor, Koller, Horváth G. – Lattenstein (Csizmadia a 79.), Bozics, Tóth B., Szabó T. – Herczegfalvi (Csordás a 77.), Horváth F. (Magasföldi a 69.). Vezetőedző: Csertői Aurél.

Békéscsaba: Simunic – Paróczai, Grujics, Vilotics, Ursz – Balog Zs., Simon, Vasziljevics, Lázok (Pozsár a 74.) – Hoffmann (Kulacsik a 71.), Miculescu. Vezetőedző: Dajka László.

Sárga lap: Grujics a 37., Ursz a 88. percben. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!