Sport

2016.12.29. 15:59

A hazaiak az esélyesek

Az Európa-bajnokság befejezése után folytatódik az NB I-es női bajnokság küzdelemsorozata. Pénteken 17 órakor az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE együttese Székesfehérváron, a kilencedik helyen álló Alba Fehérvár KC otthonában lép pályára.

BEOL

Skaliczki László, a lila-fehérek vezetőedzője így vélekedik az esélyekről: — A Debreceni VSC ellen idegenben játszottunk egy felkészülési mérkőzést, amelyen az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, és egy góllal vezettünk. Szünet után a rövidebb kispad miatt a hazaiak fordítani tudtak, nálunk jórészt a fiatalok kaptak szerepet. Az Eb-n a szerb válogatottban szerepelt Jovana Kovacsevics visszatért hozzánk, és a héten sérülése után bekapcsolódott a munkába Gávai Szonja is. Walfisch Mercédeszre még nem számíthatok pénteken, ő a jövő héten kezdi el az edzéseket.

A találkozó esélyese a hazai együttes, amely a héten leigazolta Debrecenből a fiatal montenegrói beállóst, Bobana Klikovacot.

– Mi igyekszünk majd megnehezíteni a fehérváriak dolgát, és mindent megteszünk, hogy szoros eredményt érjünk el. Januárban Siófokon folytatjuk a szezont, majd jön két hazai mérkőzés, a Vác és a Ferencváros ellen.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!