Sport

2016.11.27. 18:04

Remek gyulai győzelem a kis Fradi ellen

Nem kezdődött biztatóan a mérkőzés, de a gyulaiak hamar felülkerekedtek a kis Fradin.

V. L., Fotó: Kiss Zoltán

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Ferencvárosi TC II. 3—1 (0—1)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Gyula, 400 néző. V.: Kátai G. Gyula: Krnács — Katona (Tövisháti), Ferenczi, Zámbori — Bogdán, Szántó M. — Styecz, Burai (Okos), Sipos K., Nagy G. — Balogh M. (Pilán). Megbízott edző: Szentléleki Béla. Ferencváros II.: Kersák — Kárász, Szpirulisz, Lakatos Cs., Gőbölös — Derekas (Szántó G.), Kovács K. — Adamcsek, Takács M. (Pergel), Gera D. — Popov. Edző: Lipcsei Péter.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Kattintás után galéria nyílik!
[/caption]
Hazai szempontból kifejezetten rosszul kezdődött a mérkőzés, hiszen Gera Dániel már az 5. percben megszerezte a vezetést, védhetetlenül lőtt a hosszú felső sarokba, 0—1. A folytatásban a gyulaiak irányították a játékot, de fölényük meddőnek bizonyult, helyzetbe csupán kétszer tudtak kerülni Styecz révén.

Okos pályára lépésével aktívabb lett a gyulaiak támadójátéka. Ennek lett az eredménye az egyenlítés, illetve fordítás. Az 58. percben Nagy Gergely lőtt kapura 18 méterről a pálya jobb oldaláról, Kersák kapus csak kiütni tudta a labdát, de pechjére Styecz elé, aki közelről nem hibázott, 1—1. A még inkább lendületbe jövő hazaiak 5 perccel később már vezettek is. Balogh Milán centerezését Okos perdítette a felső lécre, a kipattanót pedig Nagy Gergely értékesítette, 2—1. A harmadik gyulai találat Balogh Milán nevéhez fűződött, aki a 78. percben egy kiugratás után kicselezte őrzőjét, majd 10 méterről a kapus mellett lőtte ki a felső sarkot, 3—1.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Kattintás után galéria nyílik!
[/caption]
A gyorsan bekapott gól nem okozott zavart a hazai oldalon, a gyulaiak mindvégig irányították a mérkőzést, szünet után pedig a gólokkal sem maradtak adósak, ezzel rendkívül értékes győzelmet arattak a kis Fradi

ellen. G.: Styecz az 58., Nagy G. a 63., Balogh M. a 78., ill. Gera D. az 5. percben. Jó: Krnács, Ferenczi, Bogdán, Nagy G., Balogh M., ill. Gera D., Gőbölös, Lakatos Cs.

Szentléleki Béla: — Igazi csapatmunka volt a mai győzelem. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelten nyertünk. A csapat átérezte a találkozó fontosságát, ennek szellemében futballoztak a fiúk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!