Sport

2016.10.09. 15:31

Végig elszántan küzdöttek a csabai fiatalok

A vereség ellenére a hazai együttes fegyelmezett, jó játékkal kényszerítette nagy csatára a csoport egyik legerősebb csapatát, külön örömteli, hogy a saját nevelésű fiatalok végig jól küzdöttek.

BEOL

Békéscsaba 1912 Előre II.—Budafoki MTE 0—1 (0—0)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Békéscsaba, Kórház utca, 110 néző. V.: Veizer R. Békéscsaba: Máthé — Vozár, Kmetykó, Babinyecz, Láza — Beszterczei, Balog Zs. (Mácsai), Kálmán (Bozsó), Kun — Oláh László (Konyecsni), Tóth D. Edző: Szenti Zoltán. Budafok: Abu — Vaszicsku, Patkós (Khiesz), Grúz — Vég, Margitics — Huszty, Kovács D. (Nagy D.), Veszelinov — Vankó, Oláh Lóránt. Vezetőedző: Prukner László.

Változatos mezőnyjátékkal telt az első félidő. A vendégek valamivel veszélyesebbek voltak, két komoly helyzetük adódott, Máthé egy alkalommal óriási bravúrral mentette meg a góltól a csabai kaput. Az 51. percben már ő is tehetetlen volt, egy gyors kontra végén Kovács Dávid a jobbösszekötő helyéről, 12 méterről lőtt laposan a kapuba, 0—1. A folytatásban a csabaiak próbálták feljebb tolni a védekezésüket, de a támadójátékuk nem volt olyan hatékony, hogy azzal visszahozhassák a meccset.

G.: Kovács D. az 51. percben. Jó: Máthé, Kmetykó, ill. Grúz, Oláh Lóránt, Kovács D.

Szenti Zoltán: — Egy kiváló képességű Budafok ellen játszottunk. Az egész mérkőzésen partiban voltunk, sajnálatos, hogy egyetlen figyelmetlenség miatt maradt el a pontszerzés. Játékosaimnak így is elismerésemet fejeztem ki a lefújás után.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!