Sport

2016.10.16. 17:42

Legyőzték a kis Fradit a méhkerékiek

Az újonc méhkeréki együttes bravúros győzelmet aratott nem is érdemtelenül, hiszen végig fegyelmezetten, motiváltan játszott és lelkesedésben is felülmúlta ellenfelét.

BEOL

Ferencvárosi TC II.—Méhkeréki SE 2—3 (1—1)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Budapest, 250 néző. V.: Szabó L. FTC II.: Varga Á. — Kárász, Lipcsei K., Lakatos Cs., Gőbölös — Adamcsek, Derekas (Nyéki), Kovács K. (Kundrák), Csernik (Szántó) — Gera D., Popov. Edző: Lipcsei Péter. Méhkerék: Nagy B. — Ruzsa Z., Vincze, Wéber, Ruzsa Sz. — Hajdu (Vass), Knyihár (Krajcs), Kristóf — Kovács Gy. (Komlósi), Bondár, Sztojka. Edző: Bíró Róbert.

Jobban aligha kezdődhetett volna a népligeti mérkőzés a vendégeknek, hiszen Sztojka a kapu torkából már a 2. percben megszerezte a vezetést, 0—1. A folytatásban lüktető játék folyt, kölcsönösen kimaradt lehetőségekkel. A Fradinak a félidő közepén sikerült egalizálnia, igaz ehhez kellett a játékvezető jótékonysága is, aki Knyihár sérülése ellenére továbbengedte a játékot a felezővonalnál.

Több keréki játékos leállt reklamálva az esetet, nem így a hazaiak, akik góllal zárták az akciót Kárász fejesével, 1—1. A félidő második felére sem lankadt az iram, a nézők igazán remek, változatos mérkőzés szemtanúi lehettek.

Szünet után ismét a Méhkerék jutott előnyhöz. A 62. percben egy szöglet utáni kavarodásnál Vincze közelről lőtt a jobb alsó sarokba, 1—2. Az öröm azonban nem tarthatott sokáig, mert a válasz is nyomban érkezett. A 65. percben Popov lépett ki a védők közül és Nagy Bálint feje fölött lőtt 12 méterről a felső léc alá, 2—2. A méhkerékieket mindez nem vetette vissza, továbbra is nagy kedvvel játszottak, és a 81. percben egy bal oldali beadás után Kovács György a hosszúsarokba lőtte a játékszert, 2—3.

G.: Kárász a 21., Popov a 65., ill. Sztojka a 2., Vincze a 62., Kovács Gy. a 81. percben. Jó: Gera D., Adamcsek, Lakatos Cs., ill. Ruzsa Z., Vincze, Knyihár, Sztojka, Kovács Gy., Bondár.
Bíró Róbert: — Sikerült az elmúlt heti játékunkat megismételni, de most a helyzeteinket is sikerült gólokra váltani. Szerencsére a kapott gólok sem törték meg a lendületünket, mindig tudtunk újítani. Óriási siker számomra, hogy egy kétezres lélekszámú település csapata le tudta győzni a Ferencvárost és ennyi embernek örömet tudott szerezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!