Sport

2015.10.24. 21:22

Nem érdemelt vereséget a Gyula

A félidő hajrájában a hazaiak hibáját sikerült megbüntetniük a gyulaiaknak.

BEOL

Monor SE—Várfürdő-Gyulai Termál FC 2—1 (1—1)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Monor, 200 néző. V.: Sipos T. Monor: Komora — Barcsai (Benkó), Hunya, Villányi, Petrezselyem — Horváth D., Petric, Tóth M. (Nádházi), Sárközi — Kiss K., dr. Selei (Miholics). Edző: Tóth Mihály. Gyula: Harman — Kovács T., Gadó, Ferenczi, Pilán R. (Turcsek) — Balogh M., Bálint, Hegedűs E. (Burai), Nagy G. — Okos, Styecz. Edző: Szekeres Lajos.

A 13. percben egy bal oldali beadást a 11-es pontról csúsztatták kapura a monoriak, amibe Harman kapus már csak beletenyerelni tudott, de a kipattanót Hunya egy méterről bekotorta, 1—0. A folytatásban kiegyenlített mezőnyjáték folyt, a gólszerzéshez Styecz járt a legközelebb, akinek a lövése a kapufáról kipattant. Labdaszerzés után Balogh Milán indított gyors kontrát a jobb oldalon, az ellenfél térfelének a közepén Okoshoz játszott, aki néhány lépés után visszatette hozzá labdát, Balogh pedig 11 méterről a kapus lábai között kiegyenlített, 1—1.

Fordulás után, az első percekben Okos és Hegedűs E. is vezetést szerezhetett volna, azonban mindketten pontatlanok voltak a befejezésnél.

Nem így a csereként beállt Miholics, aki a 74. percben egy felívelt labdából az elcsúszó Ferenczi mellett lőtt 16 méterről, balról, laposan a hosszú sarokba, 2—1. A mérkőzés hajrájában kitámadt a gyulai csapat, de a hazaiak jól védekeztek, így sikerrel őrizték meg a három pontot.

G.: Hunya a 13., Miholics a 74., ill. Balogh M. a 40. percben. Jó: Komora, Sárközi, Villányi, Petric, ill. Kovács T., Bálint.

Tóth Mihály: — Tipikusan egygólos mérkőzésen vagyunk túl. Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, örülök annak, hogy egy jó erőkből álló ellenfelet sikerült legyőznünk.

Szekeres Lajos: — Nem érdemeltünk vereséget, hiszen a mérkőzés nagyobb részében mi diktáltuk a játék ritmusát, de sajnos az egyik hibánkat góllal büntette az ellenfél, ezért pont nélkül kell távoznunk Monorról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!