Sport

2015.08.12. 19:11

Magyar Kupa: nyert a Mezőhegyes és a Gyula

A kapu előtti határozottság döntött a hegyesiek javára. A Gyula megérdemelten jutott tovább a kapu következő fordulójába.

BEOL

Füzesgyarmati SK—Budaörsi SC 1—4 (1—0)
Füzesgyarmat, 350 néző. V.: Szilágyi. Füzesgyarmat: Földesi — Domokos R., Elek S., Bányai (Tóth N.), Kiss D., Kis M., Bajnók, Bíró T. (Domokos A.), Urbán, Tóth L., Gyáni (Elek T.). Játékos edző: Boros Tibor. G.: Bajnók a 10., ill. Csillag a 47., a 62., Miskei M. a 60., Varga B. a 79. percben. A gyors gól megnyugtatta a határozottan fellépő gyarmati együttest, amely a folytatásban sem tisztelte NB II-es ellenfelét, ennek eredményeként megérdemelt vezetéssel térhetett pihenőre. Szünet után hamar egyenlített a vendég, majd újabb két góllal magabiztos vezetésre tett szert és gyakorlatilag el is döntötte a továbbjutást.

Mezőhegyesi SE—Szajol KSK 3—2 (2—0)
Mezőhegyes, 300 néző. V.: Nagy N. Mezőhegyes: Vígh — Lipták (Nagy Sz.), Dócza, Dajcs, Karancsi N., Ponyokai (Laduver), Boros, Kovács Z., Balogh D. (Zatykó), Ács, Mátó. Edző: Mákos Árpád. G.: Ács (11-esből) a 33., Mátó a 43., Dócza a 81., ill. Donkó (11-esből) a 65., Szabó T. a 74. percben. Kiegyenlített erők küzdöttek az első 45 percben. Szünet után a szajoliak büntetőből szépítettek, majd a hajrára ki is egyenlítettek, izgalmassá téve a találkozót. Dócza találatával azonban ismét hazai kézbe került a vezetés, az eredmény már nem is változott.

Hódmezővásárhelyi FC—Várfürdő-Gyulai Termál FC 1—2 (1—2)
Hódmezővásárhely, 200 néző. V.: Dolnegó. Hódmezővásárhely: Kovács K. — Tóth J., Komáromi, Markovics, Marton B. — Faragó, Kökény, Brizik-Bodrogi, Bartyik N. — Mihállfy, Fábián. Edző: Bódi Attila. Gyula: Kajári — Ferenczi, Kerekes I., Gadó, Turcsek — Burai, Balogh M., Sipos, Bálint — Okos, Hegedűs E. Edző: Szekeres Lajos.

Az első félidőben a mezőnyben kiegyenlített játék folyt a két NB III-as csapat találkozóján. Két pontrúgásból született gyors gólváltás után a hajrában Hegedűs Edvin Balogh Milán szöktetését értékesítette, megelőzve az eléje kifutó Kovács kapust. Szünet után nagy csata folyt a pályán, a hazaiak mentek előre, próbáltak egyenlíteni, de a vendégek taktikusan játszottak, veszélyes kontrákat vezettek. G.: Bartyik N. a 19., ill. Bálint a 20., Hegedűs E. a 42. percben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!