Sport

2015.08.29. 21:43

Idegenben győzött a Gyula

A taktikus és fegyelmezett játékot nyújtó gyulaiak magabiztosan gyűjtötték be a három pontot, a kapura kevés veszélyt jelentő hazaiakkal szemben.

BEOL

Szentlőrinc SE—Várfürdő-Gyulai Termál FC 0—2 (0—1)
NB III-as-mérkőzés. Szentlőrinc, 200 néző. V.: Szommer. Szentlőrinc: Pacéka — Hajnal (Harsányi), Dekanics, Zámbó, Kovac (Mezei) — Füredi, Turi, Berdó, Lóth (Tóth Á.) — Tóth M., Nikolics. Edző: Papp Zoltán. Gyula: Harman (Kajári) — Kovács T., Ferenczi, Szabó Cs., Pilán — Balogh M., Bálint, Sipos (Hegedűs), Nagy G. (Gadó) — Okos, Styecz. Edző: Szekeres Lajos.

Az 5. percben Balogh Milán kiugratását Okos nevéhez méltóan gurította el a kifutó kapus mellett a 16-os tájékáról, 0–1. A gyors vezető gól után a gyulaiak visszaálltak kontrajátékra, a látogatók viszont egy fejest leszámítva nem tudtak helyzetbe kerülni.

Ez a forgatókönyv a térfélcserét követően sem változott. A vendégek jól levédték térfelüket, ezzel szemben a lőrinciek tanácstalanok voltak. Egy pontrúgást követően pedig bebiztosította sikerét a Termál FC. A 72. percben bal oldali szögletet Ferenczi csúsztatott meg a rövid saroknál, a hosszú kapufánál pontban érkezett Balogh Milán, és közelről bebelsőzte a labdát, 0–2.

G.: Okos az 5., Balogh M. a 72. percben. Jó: Hajnal, Zámbó, Nikolics, ill. Harman, Ferenczi, Szabó Cs., Balogh M.

Szekeres Lajos: – Nagy küzdelmet és taktikai csatát hozott a mérkőzés. Mindkét csapat több mindennel próbálkozott. Biztos voltam benne, hogy helyzeteket tudunk majd kialakítani, a kérdés a védekezés megvalósításán volt, de ezt is sikerült jól megoldani, így el tudtuk hozni a három pontot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!