Sport

2015.08.01. 20:18

Döntetlennel kezdte a szezont a Gyula

Szünet után hullámzó játék folyt kevés helyzettel és annál több hibával. Az utolsó negyedórában fölénybe kerültek a gyulaiak, három komoly lehetőségük is volt, azonban vagy Hajdu védett, vagy pontatlanok voltak a befejezéseknél, így meg kellett elégedniük az egyik ponttal.

V. Gy.

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Pénzügyőr SE 1—1 (1—1)

NB III-as-mérkőzés. Gyula, 300 néző. V.: Brezovai. Gyula: Harman — Kovács T., Kerekes, Szabó Cs., Pilán — Balogh M., Bálint, Sipos, Nagy G. (Hegedűs E.) — Okos, Styecz (Burai). Edző: Szekeres Lajos.

Pénzügyőr: Hajdu — Szigeti, Buzás, Szabó B., Varga-Sebestyén — Karvalics, Lannert, Feil (Tóth Zs.), Iflinger (Kozarek.) — Gyürki (Rabatin), Sztrunga. Edző: Vatai Attila.

Az új szezon nyitányán a Gyula lépett fel támadólag, a fővárosiaknak jó tíz perc kellett az „akklimatizálódáshoz”, azt követően viszont beszorították a házigazdákat. Ez az aktivitás hozta meg számukra a vezetést is. A 17. percben egy bal oldali bedobást Iflinger vett át a 16-osnál, aki lefordult őrzőjéről, félmagas „bepasszát” Karvalics középről vágta Harman mellett a kapuba, 0—1. A folytatásban nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a gyulaiak, és rövidesen egyenlíteni tudtak. A 27. percben Kovács Tamás tört előre a jobb szélen, amikor a 16-os sarkánál buktatták. A szabadrúgásból Nagy Gergely lőtte a labdát a hosszú felső sarokba, 1—1.

G.: Nagy G. a 27., ill. Karvalics a 17. percben. Jó: Kovács T., Bálint, Nagy G., ill. Sztrunga, Karvalics, Hajdu, Szigeti.

Szekeres Lajos: — Hullámzó játékot hozott a mai mérkőzés. Hol mi, hol az ellenfél dominált, ilyen szempontból igazságos a döntetlen. Hiányérzetem a mérkőzés utolsó harmada miatt van, amikor több százszázalékos helyzetet hagytunk ki. Vatai Attila: — Csodálatos környezetben játszottunk igazságos döntetlent, további sok sikert kívánok a gyulaiaknak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!