Sport

2015.04.22. 09:37

Tíz érmet nyertek a kétegyháziak Budapesten

Békés megyéből a Kétegyházi Dragon ITF Taekwon­do szakosztály kapott meghívást az immár negyedszer megrendezett budapesti Tigers Kupára.

BEOL

Több mint 140 versenyző mérte össze tudását formagyakorlat és küzdelem kategóriában. Gyermekek és felnőttek egyaránt küzdöttek a díszes érmekért, így a családok mindentagja számára igazán tartalmas kikapcsolódást nyújtott ez a szombati nap. Kétegyházát 8 versenyző képviselte a viadalon, és mind formagyakorlatban mind küzdelemben sikerült begyüjteniük egy­egy értékes bajnoki címet, a 3 ezüst és 5 bronzérem mellé.

Eredmények
Gulyás Lili: küzdelem 3. hely. Nagy Király Ronald: küzdelem 3. hely. Nagy Viola Mária: küzdelem 2. hely. Zsákai Rebeka: formagyakorlat 1. hely, küzdelem 2. hely. Putnoki Renáta: küzdelem 3. hely. Bacsa Mátyás: küzdelem 1. hely. Kocsis László: formagyakorlat 3. hely, küzdelem 3. hely. Krutek Bence: küzdelem 2. hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!