Sport

2015.03.25. 15:03

Látványos pályaavató

A március 31-én, kedden 18 órakor kezdődő Vasas elleni NB II-es bajnoki mérkőzéssel avatják fel Békéscsabán, a Kórház utcai stadion centerpályáját. A pályaavatóról és az eddigi fejlesztésekről beszélgettünk dr. Kovács Mihállyal, a Békéscsaba 1912 Előre Zrt. igazgatóságának elnökével.

Verasztó Lajos

Fotós: Lehoczky Peter

Fotós: Lehoczky Peter

Arra a kérdésre, hogy az elmúlt időszakban milyen munkálatokat végeztek a Kórház utcában dr. Kovács Mihály a következőket mondta: — Infrastruktúrafejlesztésünk az előre eltervezett ütem szerint halad. Tavaly felújítottuk a Fű 3 pályát, új műfüvet kapott a Fű 2, a régi műfüvet átvittük a Tünde utcai sporttelepen lévő Fű 4-re, így három teljes értékű edzőpályánk lett a Kórház utcában. A Vasas elleni bajnoki mérkőzésen március 31-én avatjuk fel a teljesen felújított, aláalagcsövezett, fűtéssel és automata öntözőrendszerrel ellátott centerpályánkat. A pálya öt méterrel közelebb került az egykori állóhelyi, ma már teljesen ülőhelyivé alakított lelátóhoz.

– Hamarosan elkezdődik a fedett ülőhelyi rész elbontása és egy vadonatúj, fedett lelátó megépítése is. A rangadó nem az eredetileg kiírt időpontban, március 28-án, szombaton 15 órakor, hanem három nappal később, március 31-én, 18 órakor kezdődik. A klub vezetése úgy döntött, hogy elfogadja a Vasas kérését, a mérkőzés időpontjának megváltoztatásáért. Azért kérték, mert a hétvégén a fővárosiak több játékosa is tagja lesz a Mexikó ellen játszó U21-es válogatottnak. A döntéskor maximálisan figyelembe vettük a szakmai stáb véleményét, a szurkolók, de még a pálya gyepszőnyegének igényeit is. Azért kezdődik a mérkőzés este hat órakor, hogy a lehető legtöbb érdeklődő ideérjen munka vagy éppen edzés után. Egy villanyfényes rangadó pedig mindig különleges élmény, tehát drukkereink is kiválóan szórakozhatnak majd.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Fotó: Lehoczky Péter
[/caption]
– Itt szeretném elmondani: külön köszönjük szurkolóinknak, hogy ilyen sokan eljöttek Gyulára a két tavaszi mérkőzésünkre és azt is köszönjük, hogy türelmesek voltak a pálya felújítás ideje alatt. Természetesen a köszöneten kívül egyre bővülő és javuló szolgáltatásainkkal is igyekszünk kedvükbe járni a pályán és a pályán kívül egyaránt. Például felhasználóbarát, folyamatosan frissülő honlapunkkal, tapasztalataink szerint egyre népszerűbb web-shopunkkal, ahol az interneten megvásárolható Előre ajándéktárgyak köre is állandóan bővül. És hát a legfontosabb, szerethető, sikeres csapat építésével.

A villanyfényes kedd esti pályaavatóval kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról az igazgatósági elnök így beszélt: — Ezen a héten a hétfő pihenőnap volt a csapat tagjainak a számára, a hét további részében napi két edzéssel, taktikai értekezlettel és videózással is készülnek a fiúk a keddi rangadóra. Csapatunk csütörtökön délután már egymás közötti, mérkőzés-körülményeket szimuláló meccsel hangol. Március 30-án, hétfőn délután pedig nyílt, mindenki által megtekinthető, bemutató edzéssel várja szurkolóit és a sajtó képviselőit a centerpályán. A pontos kezdési időpontot később közöljük.

– A pályaavató derbin meglepetésekkel is szolgálunk és tekintettel a meccs fontosságára, valamint a nem mindennapi körülményekre semmiképpen ne csináljanak más programot kedd estére! Szurkolóinkat a belépésnél egy exkluzív 32 oldalas Előre prospektussal lepjük meg. A mérkőzés előtt Barkász Sándor, dr. Kovács Mihály és a tervek szerint Szarvas Péter polgármester is köszönti a szurkolókat és miután az első labda megérkezett az égből, a kezdőrúgást is ők végzik el. A félidei szünetben csinos lányok szórakoztatják egy rövid aerobik bemutatóval szurkolóinkat, a Forma Bontó Rekreációs Fitnesz Központ jóvoltából.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Fotó: Lehoczky Péter
[/caption]
– Nézőink között kisorsolunk egy mezt és egy labdát, melyet csapatunk minden tagja aláírt, valamint egy hat ezer forint értékű fitnesz bérletet is. A sorsolás a bérletek és a mérkőzésre értékesített belépők sorszámai alapján történik majd. Itt mondanám el, hogy belépőjegyeket elővételben is vásárolhatnak az érdeklődök március 25.-ike és 31.-ike között a Hetes Kft. Andrássy úti Sportáruházában nyitva tartási időben, valamint március 26.-ika és 31.-ike között a Kórház utcai székház emeletén 10 és 12 óra között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!