Sport

2014.12.11. 14:18

Vasárnap délutánra jótékonysági rendezvényt szerveznek az Előre labdarúgói

A Békéscsaba 1912 Előre vezetősége, szakmai stábja, játékosai és támogatói jótékonysági rendezvényt szerveznek december 14-én, vasárnap 16 órától, a békéscsabai Szent István Egyetem tornacsarnokában.

BEOL

Az esemény célja, hogy a békéscsabai sportélet szereplőit egy helyre gyűjtve, az általuk felajánlott relikviák és tárgyak értékesítéséből befolyt összeget a Cukorbeteg Gyermekek megsegítésére ajánlják fel. Eszközeikkel és lehetőségeikkel élve szeretnék elérni, hogy a Karácsony nekik is gondtalan és örömteli legyen! További információk az alábbi honlapon érhetők el.

A rendezvénnyel kapcsolatban, ez egyik főszervező Zoran Szpisljak, a lila-fehérek NB II-eslabdarúgócsapatának vezetőedzője a következőket mondta: — Erre az jótékonysági rendezvényre meghívtuk a többi békéscsabai sportklubot és egyesületet, hogy közösen segítsünk a rászoruló beteg gyermekeken. Azt is  szeretnénk, ha rajtuk kívül szurkolóink is minél nagyobb számban aktívan vennének részt a összejövetelen, hiszen „Együtt erősebbek vagyunk”!

– A vasárnap délutáni program a tervek szerint közös zumbázással kezdődne. Ennek a latin ritmusokra épülő táncnak a lépései származó könnyen elsajátíthatók. Ezt követően a labdarúgók a többi klubból érkezett sportolókkal együtt vegyes csapatokat alakítanak ki, és az együttesek egymással megmérkőznek. Az rendezvény végén tombolával zárulna a vidám program, amelynek bevételét, valamint a támogatók, a szurkolók tárgyi vagy egyéb adományait teljes egészében a Diabolo Alapítvány megsegítésére ajánljuk fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!