Sport

2014.04.08. 13:52

Vozár Attila maratoni tanácsokat ad Berki Krisztiánnak

A békéscsabai ultrafutó, Vozár Attila az Édes élet adásiban lesz látható a napokban, ahol Berki Krisztiánnak ad majd tanácsokat.

G. P.

Vozár Attila mindig felbukkan valahol, ahol valami nagy dolog készül. Az egykori békéscsabai futó az általa kitalált küzdős verseny, a Fighters'' Run után a napokban a budapesti veterán atlétikai világbajnokság bombaruhás Guiness-világrekordjánál segédkezett Mészáros Zoltán tűzszerész főtörzsőrmesternek, miközben a sportolók csapatával a közel 50 kg-os felszerelésben maga is végigfutotta a 400 méteres távot.

Újabban Berki Krisztiánnak (nem a tornász olimpiai bajnokról van szó!), a TV2 „Édes élet” című napi reality egyik főszereplőjének ad tanácsokat, aki Nyíregyházától-Sopronig napi 50 kilométert gyalogol.


— Mondtam Krisztiánnak, hogy vágja ki a cipője orrát, mert ha a dagadó láb miatt a körmök begyulladnak, azonnal jönnek az achilles-problémák. Megbeszéltük, hogy Tatánál újra találkozunk! — mondta a volt ultrafutó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!