Sport

2014.03.30. 18:31

Értékes három pontot szereztek a gyulaiak

Az Erzsébetvárosi SMTK ellen játszott a Várfürdő-Gyulai Termál FC Budapesten. A gyulaiak keményen megdolgoztak a győzelemért.

V. L.

Erzsébetvárosi SMTK—Várfürdő-Gyulai Termál FC 0—1 (0—0)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 100 néző. V.: Jakab. Gyula: Nagy B. — Kovács T., Kristóf, Vincze, Kukla — Okos, Bálint, Sipos, Zádori I. — Zádori S., Kondoros. Edző: Popovics Pál.

A gyulaiak kezdtek jobban, és a 7. percben Zádori Sebastian zúgó felső léces kapufáját lőtt. A kezdeti lendület azonban hamar alább hagyott, így csapkodóvá vált a játék. A 28. percben Kovács T. tört előre, de a 16-osról leadott lövése célt tévesztett. Fordulás után Kondoros szerezhette volna meg a vezetést, de a védők menteni tudtak. A játékban egyre inkább átvette az irányítást az ESMTK, mégis bánhatta.

A 72. percben egy formás akció végén, a tizenhatos bal sarkánál Zádori I. elvitte a labdát a kijövő Bonica mellett és az üres kapuba gurított, 0—1. Az utolsó negyedórában megélénkült a játék, a hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, de a vendégek hősiesen védekeztek. A gyulaiak két vesztes mérkőzés után értékes pontokkal távozott a fővárosból, a látottak alapján nem is érdemtelenül. G.: Zádori I. a 72. percben. Jók: Bonica, Dobesch, Fekete, ill. Nagy B., Kovács T., Zádori I., Okos, Sipos, Bálint.

Popovics Pál: — Nagyon örülök annak, hogy a hiányzók helyére belépő fiatalok végig fegyelmezett játékot produkáltak. Alaposan megdolgoztunk a győzelemért, és nagyon sok munkával nyertünk, amiért az egész csapat dicséretet érdemel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!