Sport

2013.11.19. 17:01

Arcon csapták a csabai kézist, feljelentés lett belőle

Két játékos ütközött össze a mérkőzésen, majd lökdösődés alakult ki a többi kézis között is.

BEOL

A mérkőzést 35—32-re megnyerte a bajnoki címre hajtó FKSE-Algyő NB II-es férfi kézilabda-csapata a Bestwebshop.hu-Békéscsaba otthonában a hétvégén, de várhatóan több mérkőzésre elveszítette egyik fegyelmezetlen játékosát.


— Tíz perccel a meccs vége előtt még három góllal mi vezettünk, ekkor vált némileg feszültté a találkozó — mondta lapunknak Svanda Zoltán, a csabai klub elnöke. — Fiatal játékosunk ütközött a vendégek egyik emberével, utóbbi elesett. Felpattanva azonban hátulról arcon, pontosabban szemen találta játékosunkat. A két csapat játékosai elkezdtek lökdösődni, de időben szétválasztottuk a feleket. A szülők rendőrségi feljelentést tettek.


Megtudtuk, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányságon feljelentést tett egy békéscsabai játékos. A Bestwebshop.hu-Békéscsaba—FKSE-Algyő NB II-es felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés közben az egyik vendégjátékos szándékosan arcon ütötte, melynek következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség könnyű testi sértés vétsége miatt tett feljelentést — az érintettek adatainak megállapítását követően — a további eljárás lefolytatására a hatáskörrel rendelkező Békéscsabai Járásbíróságnak továbbítja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!