Sport

2013.11.11. 16:31

A megye három hétvégéje

Lépéselőnybe került a Keresztúr, az atleticósok tizenhárom találatig meg sem álltak - ez történt a megye háromban a hétvégén.

BEOL

Medgyesegyháza—Kunágota 2—6 (0—4)
Megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés, A csoport. Medgyesegyháza, 120 néző. V.: Nagy Z. G.: Pintér (11-esből), Varga G., ill. Tanner 3, Multyán Cs. 2, Pócsik N. Jó: Hargel, Zoltán, Pintér, ill. Sirkó, Multyán Cs., Tanner.
Szenti Zoltán: — Az a sablonos dolog történt, hogy a jobbik csapat nyert. Hiba nélküli játékvezetés. Multyán Lajos: — A győzelemnek örülhetünk, a játéknak nem.
Uhrin Pál

Sarkadkeresztúr—Dombegyház 4—2 (1—1)
Sarkadkeresztúr, 90 néző. V.: Szelezsán. Kiállítva: Tóth (szövegért) a 71., Gerendeli (mindkettő Dombegyház, második sárga lap után) a 90. percben. G.: Molnár 2 (mindkettőt 11-esből), Kóra, Zsoldos, ill. Dajcs 2 (egyet 11-esből. Jó: Molnár, Csige, Boda, Kóra, Patka, Horváth, ill. Plástyik, Kontró, Lukács.

Molnár Gyula: — Nehezen indult be a gépezet, de amit a szünetben megbeszéltünk, a fiúk megértették és így a végére egy jó ellenféllel szemben összejött a győzelem. Ménesi Róbert: — Szánalmas és felháborító bírói tevékenység.
Csávás Lajos

Okány—Zsadány 5—0 (3—0)
Okány, 180 néző. V.: Krisán. G.: Kata 3, Varga P., Nagy K. Jó: Papp Gy., Varga P., Kata, Kondorosi, ill. Szabó A., Hegyesi I.
Cserháti István: — Örülünk, hogy sorozatban hatodik győzelmünket jegyeztük, külön pozitívum, hogy ez a negyedik találkozó, amikor nem kaptunk gólt. Botlik Tibor, a Zsadány elnöke: — Kár, hogy egy tizenegyest sem kaptunk, lehet, hogy mi belőttük volna. Elismerés a hazai csapatnak.
Mártha Lajos

Mezőmegyer—Békéssámson 2—3 (1—2)
Kamut, 80 néző. V.: Krasznai B. G.: Varró, Mochnács, ill. Zádori 3. Jó: Varró, Mochnács, Nagy P., Pusztai, ill. Zádori, Sibán, Arany, Farkas, Papp.
Nagy András: — Ehhez a csapathoz nem edző, hanem varázsló kell. Olyan kulturált csapat vagyunk, aki mindenkinek odaajándékozza a pontokat. Rancz Róbert mb. edző: — Küzdelmes mérkőzésen a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk. 
Varró Imre

Köröstarcsa—Agro-Lift-Gerla 7—0 (3—0)
Köröstarcsa, 100 néző. V.: Szántai. G.: Petrovszki a 39., Lánczi 42., Gyebnár (öngól) a 45., Andrejsi az 51., Petrovszki a 77., Bartó a 88., Varga a 90. percben. Jó: Petrovszki, Lánczi, Andrejsi, ill. Benke.
Mazán Zoltán (Köröstarcsa): — Helyenként jó játékkal, szép lassan felőröltük a sportszerű ellenfelet. Korrekt játékvezetés.
Bokorné Kerekes Zsuzsanna

Kaszaper—Medgyesbodzás-Gábortelep 1—4 (1—1)
Kaszaper. V.: Ottlakán. G.: Csürhés, ill. Nagy Zs., Gerda, Hajdú, Palacsik. Jó: Csürhés, Mező, ill. Palacsik, Hajdú, Csige, Nagy Zs.
Kun László, Toncseff Zsolt: — A meghatározó emberek hiányát nem bírtuk pótolni. Ogrincs Pál: — Az eredmény üzenet volt a jóakaróknak. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
Keresztes István

Atletico Békéscsaba—Magyarbánhegyes 13—0 (6—0)
Békéscsaba, 75 néző. V.: Gyekiczki. G.: Stanaia 4, Rus 3, Maczák D. 2, Mészáros, Tudoroiu, Dragan, Purece. Jó: Stanaia, Tudoroiu, Maczák D., ill. Matúz T., Fülöp B.

Juhász Tamás: — Gólesővel sikerült bebiztosítani őszi bajnoki címünket. Vágási István: — Ameddig egy csapatban két-három játékos játszik igazi akarattal, az nagyon kevés.
J. T.

Kardos-Örménykút—Kötegyán 5—0 (0—0)
B csoport. Kardos, 50 néző. V.: Boda. G.: Magda 3, Maginyecz, Pimiller. Jó: Magda, Maginyecz, Pimiller, Lestyán, ill. Balogh P., Balogh P., Coita.
Gombár György: — A szezon előtt többen leírtak bennünket, mégis elérhető közelségben a dobogó. Nagy Albert mb. edző: — A második félidőben fejben és fizikailag elfáradtunk, nem tudtuk a hátszelet kihasználni.
G. Gy.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!