Sport

2013.06.02. 18:55

Mi történt a megye kettő záró fordulójában?

Önfeledten futballozott a feljutó Szabadkígyós, nyertek a kieséstől menekülők, ünnepeltek, de győztek is a körösladányiak.

BEOL

Szabadkígyós—Békésszentandrás 5—1 (4—0)
Szabadkígyós, 150 néző. V.: Belanka. Szabadkígyós: Farkas Zs. — Farkas V., Farkas F., Barta, Kindel, Juhász, Ekker G., Török A., Vandlik (Lászk), Burkus, Piti. Edző: Ekker Attila. Békésszentandrás: Petrás — Rusz, Csatai, Bobvos, Mochnács (Szabó M.), Kovács N., Kiss L., Rácz R., Rácz A., Bagi, Csipai (Balogh M.). Edző: Pisont András. Kiállítva: Barta (második sárga lap után) a 72. percben. A szabadkígyósiak szerették volna a hétközi rendezést, de erre nem kaptak lehetőséget, ezért a távol lévőkért is küzdöttek. G.: Piti a 7., a 45., Farkas F. a 36., Mochnács (öngól) a 43., Burkus az 59., ill. Rácz R. 11-esből a 72. percben. Jó: Piti, Farkas F., Ekker G., Farkas V., Juhász, ill. Kiss L., Rácz R., Rácz A.

Krizsán Pál, a Szabadkígyós elnöke: — Pazar, önfeledt játékkal megérdemelt győzelmet arattunk ilyen arányban is. Örülök a megyei első osztályba jutásnak.
Pisont András: — A helyzeteit jobban kihasználó hazai csapat megérdemelt győzelmet aratott.
Krizsán Pál

Körösladány—Mezőkovácsháza 3—1 (1—0)
Megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés, Körösladány, 300 néző. V.: Nagy Z. G.: Laksteter a 4., Papp Zs. a 48., Papp I. M. az 55., ill. Balázs T. a 76. percben. Jó: Laksteter, Papp Zs., Papp I. M., Keresztesi K., ill. Balázs T.
Ladányi Róbert, Pardi Gábor: — Sportszerű csapat járult hozzá, egy színvonalas ünnepi mérkőzéshez. Ölei Dezső: — A Körösladány megérdemelten lett bajnok.
Baranya Róbert

Vésztő—Lökösháza 0—0
Vésztő, 100 néző. V.: Kundla. Jó: Kardos, Bali, Bende, ill. Szabó R., Domsik, Bálint, Balázs, Kiss T.
Sáfián Imre: — Harmatgyenge játék, mindent elmond, hogy a legjobb játékosunk a kapusunk volt. Varga István: — Negyven pont, ez a hab a tortán! Remekül küzdött a csapat és a tavaszi szezonban vidéken is eredményesek voltunk.
Buzgány József

Gádoros—Köröstarcsa 2—0 (2—0)
Gádoros, 90 néző. V.: Kocsondi. Kiállítva: Nyeste (Köröstarcsa, második sárga lap után) a 42. percben. G.: Rácz N. a 20., Brachna a 25. percben. Jó: Brachna, Mohácsi, Szilágyi V., Kabai, Mucsi, ill. Petrovszki.
Paulik János: — Győzelmünk megérdemelt, de hogy ez mennyit ér, csak az utolsó fordulóban derül ki. Tóth Sándor: — Sportszerű mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem.
Hriagyel András

Doboz—Kétegyháza 3—1 (1—0)
Doboz, 120 néző. V.: Győri. G.: Váczi J. a 28., a 66., Barcsay a 64., ill. Gále az 58. percben. Jó: Szabó Z. (a mezőny legjobbja), Tóth S., Szabó T., Mészáros, Váczi J., ill. Dávid, Gále, Gulyás.
Barcsay Attila: — Három pont és ennyi! A méhkeréki fiókcsapat elismeri a megye egyes bajnok. Codru Gradinariu: — Több ziccerünk volt, mint a hazai csapatnak, de sajnos ezen a meccsen más dolgok hagytak bennem mély nyomokat. Egyes emberek súlyos hozzá nem értéséről beszélek.
B. A.

Magyarbánhegyes—Bucsa 1—0 (0—0)
Magyarbánhegyes, 50 néző. V.: Popucza. G.: Matúz T. 11-esből az 52. percben. Jó: Csanálosi, Fülöp, Fejes, Matuz T., Farkas, Zalatnai, Mag, ill. Nagy G., Csurka, Lázok, Szabó D., Kulik
Vágási István, Fajó János: — Ilyen hozzáállással kellett volna végig küzdenünk az egész szezont és akkor most nem itt tartanánk. Nem szoktam „púderezni”, de kiváló játékvezetői ténykedés tanúi lehettünk! Bujdosó Attila: — Deja vu!
Oláh Zsolt

Csanádapáca—Csorvás 3—2 (1—1)
Csanádapáca, 120 néző. V.: Szűcs Zs. G.: Zsíros a 7., Demkó 11-esből az 55., Csende a 90., ill. Kaszai N. a 16., Szatmári I. a 67. percben. Jó: Hrobár R., Csende, Zsadány, Zsíros, ill. Kaszai M., Szatmári I., Zsótér, Samu, Varga.
Szikora Pál: — Sportszerű mérkőzésen, kifejezetten jól futballozó ellenfelet győztünk le úgy, hogy Fortuna a mi kezünket fogta meg. Evanics István, a Csorvás mb. edzője: — Jó iramú mérkőzésen az utolsó másodpercben lőtt gól döntött a hazaiak javára.
Sz. P.

Battonya—Újkígyós 2—1 (2—0)
Battonya, 100 néző. V.: Zelman. G.: Podina a 13., Zsóri a 27., ill. Czifrák a 47. percben. Jó: Podina, Roczkó, Putnoki, Dajcs, Kukula, Szabó Zs., ill. Szabó Gy., Becsei, Dunai.
István András: — Férfias küzdelemben, megérdemelt győzelemmel zártuk le a hazai mérkőzéseink sorozatát. Czifrák András: — Ismét dekoncentráltan kezdtünk. Sajnos most nem sikerült kétgólos hátrányból felállnunk, pedig a második félidőben a helyzeteink megvoltak.
Sztanojev Iván

Ifjúságiak: Körösladány—Mezőkovácsháza 5—3, Gádoros—Köröstarcsa 0—3, Szabadkígyós—Békésszentandrás 6—1, Doboz—Kétegyháza 1—4, Vésztő—Lökösháza 5—2, Magyarbánhegyes—Bucsa 1—2, Csanádapáca—Csorvás 2—1, Battonya—Újkígyós 4—4.

Tabella hamarosan.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!