Sport

2013.01.28. 17:50

Osztrák, román és szlovák szeniorok is úsztak Gyulán

Hatodik alkalommal rendezték meg a szeniorok hosszú távú nyílt országos úszóbajnokságát, amelynek a gyulai Várfürdő 50 méteres, sátortetős medencéje adott otthont.

BEOL

A hét végi kétnapos rendezvényre 24 klub — köztük osztrák, román és szlovák egyesület — adta le nevezését. Jellemzően 800 és 1500 méteres volt a fő táv, de több úszásnemből 400 méteres távokat is kiírtak a rendezők. Érdekesség, hogy az 1500 méteres távon a legidÕsebb hölgyversenyző 78, férfi pedig 75 éves volt.

A nemzetközi viadalon ott voltak a legeredményesebb Békés megyeiek is, így a rendező Gyulai dr. Regele Károly Szenior Úszóklub, a Gyulai Triton SE, a Békéscsabai Szenior Úszóegyesület és a Tótkomlósi Rozmárok szeniorjai.

A Békés megyei dobogósok. Gyulai dr. Regele Károly Szenior Úszóklub: Asztalos László, Daka Zsolt, Fehér Edit, Fodor György, Galgóczi Krisztina, dr. Kassai Péterné, dr. Legeza László, Murnyák Zsuzsanna, Schriffert Józsefné, Tóth Ilona, Zsarnóczai Helga.

Gyulai Triton SE: Annus Szilvia. Békéscsabai Szenior Úszóegyesület: Béládi Csaba, Engel Dennis, Jávor Péter, Juhászné Tóth Margit, dr. Kocsor Ferencné, Miklós Éva, Pappné dr. Marik Sarolta, PetÕ László.

Tótkomlósi Rozmárok: Hudák Csilla, Kancsó János, Szabó Lászlóné.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!