Sport

2012.09.19. 12:03

Pintér Attilára emlékeztek Orosházán

Az egykori kiváló orosházi asztalitenisz edzőre, sportvezetőre és játékvezetőre Pintér Attilára emlékeztek a hétvégén Orosházán.

V, L.

A kétnapos újonc leány és serdülő I. osztályú ranglistaversenyre több mint 160 nevezés érkezett. Az Orosházi ASE és a Kaucsuklabda Alapítvány által rendezett viadalon Bogdánffy Csaba kuratóriumi elnök emlékplakettet nyújtott át Hetényi Lászlónak, aki az elmúlt öt évben a legtöbb támogatást adta a rendezvény megszervezéséhez.

Az orosháziak közül Fehér Zsófia serdülő párosban a szolnoki Nagypál Mártával az oldalán második, míg egyéniben holtversenyben ötödik lett. Az orosháziak kölcsönjátékosa Czvalinga Dóra párosban bronzérmet nyert, egyéniben holtversenyben az ötödik helyen végzett.
Érmesek. Újoncok. Leány II. korcsoport: 1. Nagypál Márta (Jászkun Volán), 2. Harasztovics Fanni (Statisztika PSC), 3. Menkő Veronika (Egri ÁFÉSZ) és Drabant Anita (UNIVER KTE).

Összevont kcs.: 1. Harbrich Leonie, 2. Fehér Orsolya (mindkettő Statisztika PSC), 3. Nagypál Márta (Jászkun Volán) és Korda Kitty (Statisztika PSC).

Serdülők. Egyéni: 1. Nagypál Csilla (Jászkun Volán), 2. Fehér Orsolya (Statisztika PSC), 3. Harbrich Leonie (Statisztika PSC) és Zs. Szabó Kira (Postás SE).

Páros: 1. Nagypál Csilla, Béres Zsófia (Jászkun Volán, Egri ÁFÉSZ), 2. Fehér Zsófia, Nagypál Márta (ASE Orosháza, Jászkun Volán), 3. Czvalinga Dóra, Linter Zsuzsanna (Ceglédi VSE, Postás SE) és Határ Sára, Frecska Éva (Postás SE).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!