Sport

2012.09.26. 09:47

Orosházi érmek az összmagyar bajnokságról

Budapesten rendezték meg a Bushido-kupa utánpótlás összmagyar karate-bajnokságot, az 5 és 18 éves fiatalok számára.

BEOL

A viadalon 10 szervezet, 45 klubjának 259 versenyzője küzdött az érmekért. Az Orosházi Kyokushin Karate Szabadidőkör Egyesület versenyzői jól szerepeltek a versenyen, és négy érmet nyertek.

A versenynek több neves díszvendége volt, így Szoeno Jos-hidzsi 9. danos karatemester, a Shidokan karate megalapítója, valamint Adámy István 8. danos mester, Somogyi Zsolt 7. danos mester és Furkó Kálmán 7. danos mester.

Az orosháziak közül Berei Béla a gyermek korosztályban 40 kg-ban aranyérmet nyert, ugyanebben a súlycsoportban Lipták Galla Máté bronzérmes lett. A gyermek korosztályban Németh Balázs 30 kg-ban harmadik lett, Szabó Gábor a 35 kg-ban szintén a harmadik helyen végzett.

Az orosházi fiatalokat Shihan Zsiga Zsolt 5. danos mester, Sempai Wágner Zsolt 1. danos mester, Sempai Magon Hajnalka 2. danos mester, és Sempai Bubla Pál 1. danos mester készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!