Sport

2012.09.20. 15:42

Mátéfi Eszter jelenlegi csapata ellen játszik az Előre

A volt Előre NKSE-edző, Mátéfi Eszter jelenlegi csapata ellen játszik pénteken a lila-fehér gárda.

BEOL

A női kézilabda NB I harmadik fordulójában pénteken 18 órakor a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese Dunaújvárosban lép pályára, a korábbi békéscsabai edző, Mátéfi Eszter által irányított házigazdák ellen.

Ökrös Csaba, a békéscsabaiak vezetőedzője a következőket mondta: - Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a fiatalos lendülettel játszó hazaiak ellen. A Dunaújvárossal a nyár folyamán játszottunk idegenben a felkészülés során, és egy góllal nyertünk.

Ezzel most is elégedett lennék. A hazaiak elsősorban a nyitott védekezést alkalmazzák, amely ellen készültünk a héten. A csapatot a volt válogatott irányító, Ferling Bernadett fogja össze, de a fiatalok közül figyelni kell Berta Nikolettre, Gera Szimonettára és Takács Fruzsinára.

Szeretnénk megszerezni első győzelmünket a bajnokságban, ehhez azonban mindenkinek tudása legjavát kell nyújtania pénteken este. A héten Szögi Tímea betegeskedett, a keret többi tagja a rendelkezésemre áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!