Sport

2012.09.23. 19:05

Ismét nyert a vezető hármas a megye kettőben

Lökösházán majd' félezren szurkolták ki a sikert, a hatpontos rangadót az Újkígyós nyerte meg. Részletes tudósítás a megyei másodoszályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójáról.

BEOL

Mezőkovácsháza-Kétegyháza 0-0
Megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés, Mezőkovácsháza, 120 néző. V.: Zelman. Kiállítva: Patyi (Mezőkovácsháza, szövegért) a mérkőzés után. Jó: Vígh, Széll, Pócsik, Bíró, ill. Kurta Lajos, Tokaji, Kerekes, Grósz A.
Ölei Dezső: - A sok kihagyott helyzet miatt veszítettünk ismét két pontot. Ismét jogos büntetőket nem ítéltek meg számunkra, gyenge játékvezetés. Csepregi György: - Ki-ki mérkőzésen igazságos döntetlen született.
Szabó Lajos

Békésszentandrás-Köröstarcsa 4-1 (1-1)
Békésszentandrás, 200 néző. V.: Krasznai D. G.: Kovács N. (11-esből) a 20., Tóth A. az 56., a 67., Rusz a 80., ill. Tóth N. a 42. percben. Jó: Csipai, Kovács N., Csatai, Kiss L., ill. Farkas, Tímár, Provosinszki.
Varga László: - Lagymatag játék után a második félidőben felpörögtünk és megérdemelten győztünk a lelkes köröstarcsaiak ellen. Borgula János: - A mutatott játék alapján szorosabb is lehetett volna az eredmény.
V. L.

Csanádapáca-Bucsa 0-1 (0-0)
Csanádapáca, 80 néző. V.: Bálint A. Kiállítva: Kiss Z. (Bucsa, második sárga lap) a 85. percben. G.: Berényi Z. az 53. percben. Jó: Mag, Csende, ill. Pekár, Berényi Z., Kulik, Tokaji, Ali.
Szikora Pál: - Ma semmi sem sikerült, két kapufa, kihagyott tizenegyes és kimaradó ziccerek. Bujdosó Attila: - Egygólos mérkőzésen a szerencse ma mellénk szegődött.
Sz. P.

Szabadkígyós-Battonya 4-1 (2-1)
Szabadkígyós, 180 néző. V.: György. G.: Juhász a 24., a 27., Burkus a 86., Farkas F. a 89., ill. Nyári a 43. percben. Jó: Juhász, Vandlik, Török, Farkas Zs., ill. Sirkó, Dajcs, Nyári.
Ekker Attila: - Volt több időszaka a mérkőzésnek, amikor azt játszottuk, amit szeretünk volna. István András: - Hirtelen megfiatalodott csapatunknak nagy falatnak bizonyult a rutinos erőkből álló Szabadkígyós.
Krizsán Pál

Körösladány-Gádoros 4-0 (0-0)
Körösladány, 250 néző. V.: Kiss A. Kiállítva: Mórocz (Gádoros, belerúgott az ellenfelébe) és Liszkai (Gádoros, megsértette a játékvezetőt) mindkettő a 63., Bónus (Gádoros, utolsó emberként szabálytalankodott) a 73. percben. G.: Gilik a 65., Bakos a 66., a 74., Laksteter a 88. percben. Jó: Bakos, Keresztesi, Laksteter, Szántó, Papp Zs., ill. Gömöri, Horváth, Szkalonai, Rácz.
Ladányi Róbert, Pardi Gábor: - Helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk. Hriagyel András: - Amíg a pályán egyenlő létszámban voltunk, addig partiban voltunk a bajnokaspiráns csapattal. Sajnos a kiállítások megpecsételték a sorsunkat.
Baranya Róbert

Vésztő-Doboz 4-3 (2-2)
Vésztő, 150 néző. V.: Pogonyi. Kiállítva: Pap Zs. (Vésztő, rúgásért) a 88. percben. G.: Vámos a 4., a 78., Bradák a 36., Szőke az 55., ill. Komlósi a 9., Mészáros a 15., Szabó L. (11-esből) a 88. percben. Jó: Vámos (a mezőny legjobbja), Nikula, Rábai R., Balázs, ill. Váczi J.
Sáfián Imre: - Küzdelmes mérkőzésen megszenvedtünk a győzelemért, egy jól játszó Doboz ellen. Barcsay Attila: - Küzdöttünk, hajtottunk, de a játékvezetői hármas nem adott esélyt a pontszerzésre.
Buzgány József

Lökösháza-Magyarbánhegyes 4-0 (2-0)
Lökösháza, 450 néző. V.: Petrovszki P. G.: Bozsár a 19., Balázs (11-esből) a 36., Rotár az 52., László L. a 89. percben. Jó: Rung (a mezőny legjobbja), Rotár, Bozsár, Povázsai, Domsik, ill. Húsvéth Zs.
Varga István: - Izmosodnak a gyerekek. Korrekt játékvezetés. Török András: - A mai mérkőzésen a csapat nem azt játszotta, amit megbeszéltünk.
V. I.

Csorvás-Újkígyós 1-2 (0-1)
Csorvás, 120 néző. V.: Telek. Csorvás: Maczák - Koszna (Zsiga), Babinyecz, Benyovszki, Szatmári I., Szatmári B. (Nagy R.), Kaszai M., Kaszai N., Kecskeméti, Simon N., Samu (Sütő). Edző: Gyimesi András. Újkígyós: Kun - Bacsa, Czifrák, Varga P., Kincses, Szabó D. (Tajti), Becsei, Hankó, Szabó Gy. (Rövid), Szalai (Csatlós), Dobróczki (Dunai). Játékos edző: Czifrák András. Kiállítva: Varga P. (Újkígyós, második sárga lap után) a 74., Benyovszki (Csorvás, rúgásért) a 91. percben. A tabellán két, a veszélyzóna közelében tartózkodó együttes összecsapásából a vendégek gólratörőbb játékukkal kerekedtek felül.

A kiállítást követően a hazaiak átvették az irányítást, de a vendégek a kapott tizenegyesgól ellenére taktikusan „lehozták” a mérkőzést. G.: Kecskeméti (11-esből) a 83., ill. Kincses a 21., Becsei a 70. percben. Jó: Szatmári I., Szatmári B., Kaszai M., ill. Bacsa, Kincses, Becsei, Szabó D.
Gyimesi András: - Nem érdemeltünk pontot, dolgozunk tovább. Czifrák András: - Fegyelmezett játékkal, a taktikai utasításokat betartva megszereztük a hőn áhított három pontot.
Kaszai Károly

Ifjúságiak: Mezőkovácsháza-Kétegyháza 1-0, Békésszentandrás-Köröstarcsa 3-2, Csorvás-Újkígyós 2-2, Csanádapáca-Bucsa 2-1, Szabadkígyós-Battonya 2-0, Körösladány-Gádoros 10-0, Vésztő-Doboz 7-0, Lökösháza-Magyarbánhegyes 8-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!