Sport

2011.10.22. 18:22

Szünet utáni játékával nyert a Gyula

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Tisza Volán 2—1 (0—1). NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Gyula, 300 néző. V.: Kiss L.

BEOL

Gyula: Kajári — Dócza, Vincze, Wéber, Valentényi — Zelenyánszki, Bálint, Okos (Rostás), Nagy G. — Kanyó (Kovács T.), Balogh G. (Török). Edző: Fodor Sándor.

Csapkodó játékkal kezdődött a mérkőzést, majd egy szerencsés góllal vezetést szerzett a Szeged. A félidő további részében változatos játék folyt. A legnagyobb helyzet Valentényi előtt adódott, aki két méterről a kapusba rúgta a labdát. A második félidőt hazai helyzetek indították, és már az 54. percben, Nagy Gergő szabadrúgása után, majd az 57. percben ismét Nagy Gergő szabadrúgása után a hazaiak értek el gólt és átvették a vezetést. A második félidőben a heves küzdelemben sérülés miatt többször állt a játék.



A hazai csapat tehát ismét begyűjtötte a három pontot és a lelkes gyulai közönség mérkőzés utáni ünneplése most sem maradt el. Kiállítva: Kéri (szövegért) a 92. percben. G.: Beretka a 15., Valentényi az 54., Pénzváltó (öngól) az 57. percben. Jó: Wéber, Zelenyánszki, Nagy G., Okos, ill. Czirják, Beretka.

Fodor Sándor: — Fiatalosan lendületes, de férfias mérkőzésen a második félidőben nyújtott játékával egyértelművé tette csapatom a három pont sorsát. Buczholcz Gábor: — Elismerésem a hazai csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!