Sport

2011.06.07. 13:45

Mi történt a megye háromban?

Komoly verést kapott a bajnok Mezőmegyer, akit az ezüstérmes Csárdaszállás győztött le immáron harmadszor ebben a szezonban. Kötegyánban szurkolói rendbontás miatt szakadt félbe a mérkőzés.

G. P.

Elek—Kunágota 2—3 (2—0)
Megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés, A csoport. Elek, 80 néző. V.: Lovas. G.: Mihók 2 (egyet 11-esből), ill. Varga Z., Szokola, Tanner. Jó: Krisán K., Mihók, ill. Papp, Tanner, Méreg, Multyán Cs.
Ifj Gál Attila, Kovács Sándor: — Az a csapat nyert, amelyik jobban kihasználta a helyzeteit. Pócsik Tibor, a Kunágota játékosedzője: — Elismerésem a csapatnak, a fiataloknak külön is.
Hotya Mihály

Újkígyós—Kevermes 10—0 (1—0)
Újkígyós, 80 néző. V.: Szántai. G.: Becsei, Szegedi, Semsei 2-2, Dunai, Tóth P., Moskovits, Fekete (11-esből). Jó: Fekete, Juhász, Semsei, Becsei, ill. Povázsai, Rung.
Ecker György, az Újkígyós elnöke: — Elismerés minden felnőtt és ifjúsági játékosnak, valamint edzőinknek a feljutás érdekében végzett munkájáért. Mezei Richárd, Tóth Miklós: — Az erősen tartalékos és létszámhiányos csapattól nem is várhattunk többet. Dicséret azoknak a játékosoknak, akik eljöttek a mérkőzésre.
Ecker György

Lökösháza—Kaszaper 4—3 (2—2)
Lökösháza, 150 néző. V.: Zelman. G.: László N. 3 (mesterhármas), Balázs, ill. Péli T., Péli Z., Nagy K. Jó: László N., Németh, Miklós, Kotroczó, ill. Péli T. (a mezőny legjobbja), Szabó A., Nagy K.
Szincsák Demeter: — Változatos, izgalmas mérkőzésen az elszántságunk döntött. A játék a szépszámú közönséget végig izgalomban tartotta. Elismerésem az ifik bronzérméhez. Péli Mihály: — Erősen tartalékos csapatomnak ennyire futotta. Játékosaim mindent megtettek, hogy igazi csapattá váljanak.
Sz. D.

Gádoros—Duna Aszfalt-Gerla 4—0 (1—0)
Gádoros, 60 néző. V.: Kovács Cs. G.: Adamik 2, Liszkai, Szikora. Jó: Adamik, Liszkai, Szikora, ill. Futaki, Sebestyén.
Pisont Richárd: — Veretlenül megnyerni egy bajnokságot örömteli dolog. Ehhez nagyon sok segítség kellett, amit most nem akarok részletezni, de nagyon a Gádoros SE nevében nagyon hálásak vagyunk érte. Gebei József, Juhász Károly: — Elismerésem az ificsapatunk második aranyérméhez.
Hriagyel András

Telekgerendás—Tarhos 4—3 (1—1)
Telekgerendás, 50 néző. V.: Barna. G.: Horváth 2, Hrabovszki, Kiszely, ill. Rábai 2, Jánosi. Jó: Varga, Kiszely, Horváth, Hrabovszki, ill. Szabó I. (a mezőny legjobbja), Rábai, Varjú.
Belicza János: — Gólarányjavítás helyett nyögvenyelős győzelem egy sportszerű mérkőzésen. Pardi Gábor: — A kialakult háttér ellenére a csapat tisztességesen búcsúzott a szezontól.
B. J.
[caption id="" align="aligncenter" width="229"] A Telekgerendás, az Újkígyós és a Tarhos csapatától egy-egy pont levonva. A Kétsopronyi SE törölve. A táblázatban nem szerepel az elmaradt Tarhos—Lökösháza mérkőzés eredménye.
[/caption]
Csárdaszállás—Mezőmegyer 5—0 (1—0)
B csoport. Csárdaszállás, 80 néző. V.: Ottlakán. G.: Kovács T. 3, Gergely, Munkácsi. Jó: Kovács T. (a mezőny legjobbja), Munkácsi, Szurovecz, Gergely, ill. Klemm, Nagy J., Ancsin, Pusztai.
Kocsis Zsolt: — Sportszerű mérkőzésen sikerült idén harmadjára is legyőznünk a bajnokot. Nagy András: — Az első félidőben mi fociztunk, a másodikban velünk fociztak. Elfogytunk a végére, ma csak ennyire futotta.
K. Zs.

Kötegyán—Szarvasi FC II. 1—2-nél a 87. percben félbeszakadt.
Kötegyán, 50 néző. V.: László L. Kiállítva: Molnár J. (Kötegyán a 87. percben. G.: Coita, ill. Tóth T., Altman. A 87. percben egy ütközést követően a kötegyáni Molnár József a labdával megrúgta ellenfelét, majd nekirontott László Levente játékvezetőnek, aki kiállította.

Erre a szurkolók berohantak a pályára és kisebb dulakodás támadt. Jó a rosszban, hogy senki nem sérült meg komolyabban.
Farkas Endre (Szarvasi FC II.): — Az első félidő jó játéka alapján megérdemeltük a győzelmet.

Kamut—Nagybánhegyes 3—2 (1—2)
Kamut. V.: Rébék. G.: Bereczki, Knapp, Braun Gy., ill. Papp J., Garai. Jó: Lestyán, Somlyai, Braun Z., ill. Saitz B., Papp J., Holecska.
Gál András: — Egy jó csapat ellen sikerült győznünk. Bíró Géza, Takács László: — Kettő—egyes vezetésnél meccslabdák sorát hagytuk ki és ez a végén megbosszulta magát.
G. A.

Szarvasi LSZK—Zsadány 1—0 (0—0)
Szarvas, 70 néző. V.: Burkus. Kiállítva: Balogh (Zsadány, második sárga lap után) a 47. percben. G.: Bobvos. Jó: Kondacs, Bobvos, Roszik, Zahorecz, Petrovics, ill. Kiss B., Bíró.
Galáth Pál: — Ezt a mérkőzést saját magunknak tettük nehézzé. Czimbalmos Imre: — Gyenge mérkőzés, megérdemelt vereség.
Roszik György

Kardos-Örménykút—Gerendás 7—0 (3—0)
Kardos, 65 néző. V.: Szabó F. G.: Valaczkai, Jansik, Dananaj P. 2-2, Kóródi. Jó: Jansik, Opauszki, Valaczkai, Kóródi, Dananaj P., ill. Kómár, Kaczkó.
Gombár György: — Nekünk sikerült a hiányzókat pótolni, a vendégeknek nem, így győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Evanics István: — Elismerés azoknak, aki ezt a délutánt a csapatnak szentelték és gondolkozzanak el azok, akik cserbenhagytak bennünket. Mezőnyjátékossal a kapuban még olcsón megúsztuk.
G. Gy.
[caption id="" align="aligncenter" width="244"] A táblázatban nem szerepel a június 4-én félbeszakadt Kötegyán—Szarvasi FC II. mérkőzés eredménye.
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!