Sport

2010.12.14. 19:59

Csúnyán kikapott a magyar kézilabda-válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott katasztrofális játékot mutatott be az Európa-bajnokság lillehammeri második középdöntő-mérkőzésén.

G. P.

A csoport egyik leggyengébb csapatának tartott Hollandia rendre leindította Tomoriékat és hamar biztos előnyre tett szert. Védekezésben a mieinkből hiányzott a keménység, elöl pedig nagy számban szórták el a labdákat.

A szélső-teljesítményünket is erős kritikával illethetjük, átlövésből pedig csak ritkán talált be a magyar gárda. Az első játékrész ötgólos németalföldi előnnyel zárult. A rémálom a szünet után is folytatódott, a magyarok hihetetlenül zavartan kézilabdáztak, a holland válogatott pedig lerohanásokból tovább hízlalta előnyét és némi meglepetésre könnyedén győzött 27—19-re.

A Mátéfi-csapatnak ezzel még a hat közé kerülésre minimális az esélye. A békéscsabai Bódi Bernadett és védekezésben Szekeres Klára is a pályán volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!