Sport

2010.08.22. 17:12

Labdarúgás: igazságos döntetlen született Szarvason

Az utolsó húsz percben emberelőnyben volt a Szarvas, de ezt nem tudta kihasználni, így a pontosztozkodás igazságosnak mondható. Szarvasi FC—Csepel 1—1.

BEOL

Szarvasi FC—Csepel 1—1 (1—1)
NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Szarvas, 300 néző. V.: Aradi.

Szarvas: Kiri — Győri, Pákozdi, Petykó, Kugyela B. (Terhes) — Závoda, Klimaj, Erdősi (Nagy R.), Kiszel (Czigléczki) — ifj. Somogyi, Bány. Edző: Somogyi János.

Húsz év után látogatott ismét Szarvasra bajnoki mérkőzésre a szigetváros csapata. Az újonc hazaiak gyorsan vezetést szereztek az NB II-ből hazatért Bány révén. Ezt követően a fővárosiak lendületbe jöttek és hamar egyenlítettek. A folytatásban a vendégek megszerezhették volna a vezetést is. A kiállítás után az utolsó húsz percben emberelőnyben volt a Szarvas, de ezt nem tudta kihasználni, így a pontosztozkodás igazságosnak mondható.

Kiállítva: Németh (Csepel) ütésért a 70. percben.
G.: Bány a 8., ill. Horváth R. a 20. percben.
Jó: Kiri, Pákozdi, Bány, ill. Sarnyai, Bajzáth, Miskovicz. 

Somogyi János: — Többet vártam a csapatomtól. Ahhoz, hogy győzni tudjunk, mindenképpen gyorsulnunk kell gondolkodásban is. A látottak alapján a döntetlen reálisnak mondható. Nagy Zoltán: — Minimális célunkat elértük, mégis hiányérzetem van, mert az összkép alapján közelebb álltunk a győzelemhez, mint a hazaiak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!