Sport

2010.08.29. 21:09

Közel álltak a sikerhez a szarvasiak

Kecskeméti TE II.—Szarvasi FC 2—2 (0—1), NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Kecskemét, 200 néző. V.: Hegyi.

R. G.

Szarvas: Kiri — Pákozdi, Závoda, Petykó, Stanley — Klimaj, Erdősi, Kiszel (Czigléczki), Bány — ifj. Somogyi, Nagy R. (Győri). Edző: Somogyi János.
Az első féliődben a hazaiak támadólag léptek fel, de a vendégek jól megszervezték védekezésüket.

A 15. percben egy szöglet után kipattanó labdát Erdősi vágott a hazaiak kapujának bal felső sarkába. A gól után feljött a KTE II., de a szarvasiak visszaverték a támadásokat. Szünet után Bány a kapufát találta el, majd kiegyenlítetté vált a játék.

A vendégek jogos büntetőből növelték előnyüket a félidő közepén. Ezt követően a Kecskemét mindent egy lapra feltéve támadni kezdett és tíz perc alatt kihasználva a vendégek hibáit egyenlített. A mérkőzés végén a szarvasiak két óriási ziccert hibáztak, így egy megnyert mérkőzést adtak ki a kezükből, ami rutintalanságuknak tudható be. G.: Balog M. a 74., Szabó T. a 80., ill. Erdősi a 15., ifj. Somogyi (11-esből) a 63. percben. Jó: Bagi, Bertus, Balog M., ill. Pákozdi, Erdősi, Petykó.

Török László: — A második félidőban játszottuk azt, amit igazán a csapatnak játszani kellene. Hiába küzdöttünk csak ennyire tellett egy jól játszó Szarvas ellen. Somogyi János: — Nagyot küzdöttek a fiúk, de 2—0-ás vezetésünknél megijedtek a győzelem lehetőségétől, ennek ellenére a kilencvenedik perc után két meccslabdát rontottunk.      

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!