Sport

2010.08.28. 20:18

Döntetlent játszott a Vecséssel az Előre

Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE—Vecsés 0—0. Békéscsaba, Kórház utca, 800 néző. V.: Farkas T.

BEOL

Békéscsaba: Máthé — Oláh G., Csiszár, Makra, Horváth T. — Szélpál, Bakró (Berki, a 71.), Bogdán G. — Balázs, Pozsár (Bogdan, a 86.), Bernáth (Csák, a 71.). Vezetőedző: Pásztor József. Vecsés: Gyenes — Könczey, Kovács Z., Vasas, Radnai — Horváth D. (Hungler, a 64.), Die Aristide, Lannert, Fritz (Törőcsik, az 58.) — Ponczok (Czipper, a 84.), Kiss K. Vezetőedző: Kántor Attila. 

Sárga lap: Di Aristide a 24., Vasas a 41., Szélpál a 45., Radnai a 68., Horváth T. a 77., Berki a 83., Makra a 90. percben.  
Szögletarány: 5:3 (2:2). Kiállítva: Vasas (fejberúgta Pozsárt) a 63. percben.

Hüvős, borult, esős időben kezdődött a találkozó. Az eddig százszázalékos Előre és a harmadik helyen álló Vecsés mérkőzésére a kellemetlen időjárás ellenére is sokan kilátogattak. Az első negyedórában inkább a Békéscsaba játszott fölényben, a 12. percben Pozsár az ötösnél nem találta el a labdát. A folytatásban feljöttek a vendégek, többször is veszélyeztettek. A 26. percben Csiszár rúgta ki a labdát a csabai kapu előteréből, amely már túljutott Máthé kapuson. A 43. percben Kiss K. átemelte a labdát Máthén, de a visszafutó Oláh G. félméterrel a gólvonal előtt menteni tudott.Fordulás után továbbra is küzdelmes volt a mérkőzés. Az egykori békéscsabai Vasas Zoltán a 63. percben fejberúgta Pozsár Gábort és a játékvezető azonnal kiállította a vecsési védőt. A vendégek elefántcsontparti középpályása, Die Aristide a félidő közepén 27 méterről a felső lécet találta el. Pásztor József két támadó szellemű labdarúgót (Csák, Berki) küldött a pályára, de az emberlőnyben lévő lila-fehérek nem tudtak a kapuba találni. Az utolsó húsz percben teljesen besötétedett, alig lehetett látni a pályán. A csapatok gyűrték egymást, de gólt már nem tudtak elérni.           

A végig küzdelmes, nagy csatát hozó mérkőzésen, a látottak alapján a döntetlen igazságosnak mondható.  Jó: Csiszár, Makra, Szélpál, ill. Kovács Z., Die Aristide.

Pásztor József: — Egy iramos mérkőzésen igazságos döntetlen született. Kántor Attila: — Harminc percig emberhátrányban játszottunk, kapufát lőttünk, az eredmény igazságos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!