Sport

2010.08.14. 15:31

A nyitásban és nyitásfogadásban akad még javítani való a röplabdásoknál

A Békéscsabai RSE extraligás női röplabdacsapata kéthetes, sok munkával járó kétegyházi edzőtáborral kezdte meg a felkészülést az új bajnokságra.

j. p.

A napi két-három edzés jó alkalom volt arra, hogy Nagy Attila edző megismerkedjen jobban a három újonc képességeivel. Mint elmondta, a  hiányosságokat és az erényeket is felmérte, s máris tapasztalható, hogy jól  illeszkedik be a csapatba Jenei Andrea, Jezerniczky Tímea és Horváth Vivien.

— Az összeszoktatás és a közös munka alapjainak lerakása volt a fő  cél a kéthetes edzőtábor alatt — tudtuk meg Nagy Attilától. — A hétvégi Vasas  elleni két edzőmérkőzés is ezt szolgálata. Ugyancsak fontos volt az új labdával való ismerkedés is. A tesztmeccsen a támadásokkal már elégedett voltam, ám a  nyitásban és a nyitásfogadásban bőven van még javítani valónk.

Befejezésül szombaton újabb felkészülési mérkőzést játszottak a Békés  megyében vendégeskedő Vasas csapatával.

Békéscsabai RSE—Vasas-Duna Autó-Óbuda 0:5

Felkészülési női röplabdamérkőzés, Kétegyháza. V.: Komlósi P.  Békéscsaba: Jenei, Molcsányi, Fésüs, Pallag, Soós, Czina. Cs.: Bucsi (liberó),  Jezerniczky, Horváth V., Várai, Bozóné, Kerepeczki. Edző: Nagy Attila, Kormos  Mihály. Ezúttal is abban egyezett meg a két edző, hogy öt szettet játszanak.  Valamennyiben legalább 20-ig jutottak a csabaiak, a harmadik szettben azonban  32:34 volt a szettarány. Ennek ellenére meglátszott a két csapat játékán, hogy  még csak a felkészlés elejjén tartanak. Nagy Attila, miként a pénteki  mérkőzésen, ezúttal is játszatta Bucsi Barbara mellett Molcsányi Ritát a liebró poszton, aki a junior-válogatottban is itt kap jobbára  szerepet.

Címkék#röplabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!