Sport

2010.06.12. 20:39

Döntetlennel maradt benn a másodosztályban az Előre

Szombaton este háromnegyed nyolc után boldogan ölelkeztek össze a lefújást követően Mezőkövesden a Békéscsabai Előre vezetői és játékosai, hiszen a csapat kiharcolta az NB II-ben maradást.

BEOL

 A lila-fehérek a zárófordulóban 0—0-ás döntetlent értek el Matyóföldön, míg a nagy rivális Cegléd hazai pályán egy fordulatos mérkőzésen 4—3-ra kikapott a Váctól. Pásztor József szezon közben vette át az Előrét és benntartotta a csapatot.

NB II. Mezőkövesd—Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE 0—0, Mezőkövesd, 200 néző. V.: Veizer. Mezőkövesd: Tajti — Nagy P., Vámosi (Surányi, 88.), Kaszás, Sivák — Kovács P., Hegedűs, Vitelki, Haburcsák (Ragó, 77.) — Szabó V., Bogdány (Lakatos, 90.). Vezetőedző: Huszák Géza. Békéscsaba: Máthé — Dócza, Rubus, Makra, Horváth T. — Kovács T. (Bagyinszki, 36.), Bakró, Balázs, Bernáth (Cseke) — Pozsár, Balog M. (Berki, 80.). Vezetőedző: Pásztor József.

A végig fegyelmezetten játszó lila-fehérek rászolgáltak az egy pontra, a mivel a Vác legyőzte a Ceglédet így bennmaradtak. Jó: Tajti, Vámosi, Sivák, Bogdány, ill. Máthé, Rubus, Makra, Balázs, Bakró. 

Huszák Géza: — Ma is megvoltak a helyezeink, de a döntetlent reálisnak tartom. Pásztor József: — Nehéz suzülés volt, de sikerült bennmaradnunk az NB II-ben. Ha a csapat így játszott volna hat-hét mérkőzéssel ezelőtt akkor nem lettek volna kiesési gondjaink és jövőre sem lesznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!