Sport

2010.05.07. 15:56

Pásztor: legyen tartása a csapatnak a Vác ellen

A labdarúgó NB II-ben a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE vasárnap 18 órakor a bajnoki álmokat szövögető Vác otthonában lép pályára.

V. L.

Fotó:

Pásztor József, a Békéscsaba vezetőedzője: — A bajnoki tabella második helyén álló, és NB I-be jutásról álmodozó Vác otthonában nem mi vagyunk az esélyesek. Viszont ugyanúgy, mint Szolnokon, nekünk nincs vesztenivalónk, így várhatóan a tét a hazaiakat nyomja jobban. Azt várom, hogy végig legyen tartása a csapatnak a Duna-partiak otthonában.  Ha a labdarúgóink elhiszik, hogy van keresnivalójuk, fegyelmezetten és koncentráltan játszanak, akkor bármi megtörténhet.

Tóth Zoltánnak hét közben kifordult a bokája, de várhatón felépül. Az összeállítás: Máthé vagy Tóth Z. — Dócza, Csiszár, Makra, Rubus — Borbély, Bakró vagy Ursz, Horváth T. — Pozsár, Balázs, Bernáth. A kispadon a kimaradók, valamint Cseke, Bagyinszki, Balog M., Berki és Kovács T. ülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!