Sport

2010.03.29. 15:13

Mi történt a megye kettőben?

Megtört a jég Újkígyóson, a Tótkomlós hátrányba került, de fordított - hírek, eredmények, tabella a megyei másodosztály hétvégi fordulójáról.

BEOL

Medgyesegyháza—Kétegyháza 0—4 (0—3)
Medgyesegyháza, 200 néző. V.: Susánszki. Medgyesegyháza: Engelhardt — Gyuris, Kindel, Pintér, Vajda (Boris), Kovács Z., Vágási (Orodán), Sódar (Túri), ifj. Kis Á., Mazán, Lakstetter. Edző: Szenti Zoltán. Kétegyháza: Kiu — Nagy I., Resetár, Balázs, Tereszán, Márk (Kovács), Erdei (Isztin), Gyulai, Grósz, Papp, Árgyelán (Kajári). Edző: Mikulás Mihály. Két dobogóra pályázó együttes csapott össze Medgyesegyházán.

A hazaiak az ötödik, a vendégek a második helyen álltak. A szépszámú publikum is joggal számított arra, hogy a két fél harcos izgalmas ütközetet vív majd egymással. Mindez illúziónak bizonyult, a kétegyházi Gyulai már a 2. percben szertefoszlatta a hazai álmokat, majd a medgyesegyházi edző, Szenti Zoltán egykori előrés csapattársa, Árgyelán János góljával ugyancsak felbosszantotta a hazai drukkereket. Tizenhárom perc elteltével már lehetetlen helyzetbe került a házigazda együttes, amely minden tekintetben alulmaradt vendégével szemben.

G.: Gyulai 2., Árgyelán a 6., Papp J. a 13., a 78. percben. Jó: Engelhardt, Kovács Z., Túri, ill. Tereszán, Gyulai, Papp J., Erdei, Márk.
Szenti Zoltán: — Most ha azt nyilatkoznám, hogy jobbak voltunk, megmosolyognának. Reális eredmény született, jobbak voltak. Mikulás Mihály: — Az első félidei jó játékunknak köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk a jó Medgyesegyháza otthonában. Végre fejben is játszottuk ezt a játékot.


Mezőkovácsháza—Dévaványa 2—1 (1—1)
Megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés, Mezőkovácsháza, 80 néző. V.: Bodó. G.: Balázs a 30., az 55., ill. Adamecz a 40. percben. Jó: Németh, Balázs, Petróczki, Bessenyei, ill. Pálfi, Séllei.
Szabó András, Török András: — Megérdemelten nyertünk a jó erőkből álló Dévaványa ellen. Molnár Tamás: — A hazai csapat rászolgált a győzelemre. Sokkal labdabiztosabbak voltak és a támadásaik több veszélyt hordoztak magukban.
Szabó Lajos

Újkígyós—Kaszaper 2—0 (2—0)
Újkígyós, 50 néző. V.: Wengerter. G.: Húsvéth a 15., Dunai a 35. percben. Jó: Semsei, Moskovics, Juhász, Szabó Gy., ill. Veszpi, Rajmund, Szabó.
Szegedi Ferenc: — Hála Istennek, megtört a jég. Elek Ernő: — Elismerésem a hazai csapatnak, kulturált játékkal megérdemelten nyertek.
Ecker György

Csorvás—Dombegyház 1—0 (0—0)
Csorvás, 80 néző. V.: Frey. G.: Farkas a 80. percben. Jó: Walfisch, Papp, Farkas, Kaszai N., ill. Talpai, Ferenczi.
Szarvas András: — A mai mérkőzésen a győzelem volt a legfontosabb, amely az utolsó húsz percben mutatott játékunk alapján megérdemeltnek mondható. Ménesi Róbert: — Sajnos a nyolcvanadik percben megpecsételődött a sorsunk.
Kaszai Károly

Nagyszénás—Békésszentandrás 2—0 (2—0)
Nagyszénás, 100 néző. V.: Majoros. G.: Ugrai a 9., (11-esből) a 20. percben. Jó: Uhlár, Őze, Polyák, Ugrai, ill. Borgulya, Rusz, Kiss L.
Godár Tibor: — Egyenlő erők küzdelméből a helyzetkihasználásunk döntött. Varga László: — Az első negyedóra után is meg lehetett volna nyerni a mérkőzést. Négy ziccert hagytunk ki, ezeket három méterről illett volna berúgni.
G. T.

Doboz—Köröstarcsa 0—0
Doboz, 200 néző. V.: Kutasi. Jó: Szabó Z., Balogh Á., ill. Tusjak, Farkas.
Zsigmond Károly: — Két gyengén játszó csapat, egyik sem érdemelt győzelmet. Részünkről két helyzet és más semmi. Zsombok Attila: — Ez az egy pont is úgy kellett, mint egy falat kenyér. Kiss lépést tettünk a bennmaradásért.
Zs. K.

Sarkad—Füzesgyarmat 1—3 (1—1)
Sarkad, 90 néző. V.: Zahorán. Kiállítva: Hajdú (Sarkad, második sárga lap után) az 51. percben. A 76. percben Boros Tibor gólba tartó labdája után a sarkadiak kapusa, Békési Tibor fejjel nekiesett a kapufának és súlyos sérülést szenvedett. A hálóőrt a mentők kórházba szállították. G.: Dobi a 18., ill. Urbán a 20., Boros a 76., Elek a 90. percben. Jó: Marczis, Baji, Sós, ill. Vámos, Elek, Fazekas, Tóth L., Boros.
Balogh Csaba: — Egy—nullás vezetésünk után hirtelen kaptuk az egyenlítő gólt. A korai kiállítás után tíz emberrel is nekünk volt meccslabdánk, ami ki is maradt. Az ellenfél helyzet nélkül nyerte meg a mérkőzést. Boros Tibor: — Miután az első félidőben nem kerültünk hátrányba, a fiúk elhitték nekem, hogy nem lehet gond. Megérdemelten nyertünk.
Kiss Gábor

Tótkomlós—Magyarbánhegyes 2—1 (0—1)
Tótkomlós, 350 néző. V.: Benyovszki Z. G.: Ibrányi a 68., Horváth H. a 73., ill. Tasi a 19. percben. Jó: Ondrejó, Ibrányi, Jámbor J., Horváth H., Juhász, ill. Bíró, Tasi, Fazekas S.
Papp Lajos: — Elismerésem a fiúknak, hogy hátrányból felálltak. Megérdemelt győzelmet arattunk a jó képességű Bánhegyes ellen. Turcsek Zoltán: — Nagy iramú, küzdelmes mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert.
Gyivicsán János

Ifjúságiak: Mezőkovácsháza—Dévaványa 2—1, Újkígyós—Kaszaper 2—0, Nagyszénás—Békésszentandrás 0—0, Medgyesegyháza—Kétegyháza 1—1, Doboz—Köröstarcsa 4—1, Sarkad—Füzesgyarmat 0—1, Tótkomlós—Magyarbánhegyes 4—0. A Csorvás—Dombegyház mérkőzés elmaradt, mert a vendégek nem érkeztek meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!