Sport

2009.09.01. 13:43

Óriási berényi mazsorettsiker az Európa-bajnokságon

Óriási sikert elérve, egy arany-, két ezüst- és öt bronzéremmel tértek haza a mezőberényi mazsorettek a hétvégén, a lengyelországi Opole-ban megrendezett Európa-bajnokságról.

p. g.

Mint azt Mezeiné Szegedi Erzsébettől, az együttes vezetőjétől megtudtuk, csapatuk szerezte Magyarország összes érmét a kontinensviadalon, emellett a közép-békési gárda a botos kategóriában egész Európa második legeredményesebb csapata lett.

A csapat aranyérmét Szőcs Viki szerezte junior szólóban. A dobogó második fokára állhatott fel Molnár Zsuzsi a szenior korcsoport egyéni versenyében, illetve a Molnár Zsuzsi-Gyurkó Brigitta páros ugyanebben a korcsoportban.

A bronzérmet érdemelte ki egyéniben, a cadettek között Hajdú Zita illetve Molnár Zsuzsi a szeniorok között, szintén harmadik lett a Mezei Gréta-Szőcs Viki páros, Kótai Éva és Varga Anita kettőse, valamint a Szivárvány I. mini formáció. A lányok az említett érmek mellett számos remek helyezéssel is elismerést szereztek városuknak és Magyarországnak. A 33 mezőberényi versenyzőből 12-en szereztek érmet.

Ezek is érdekelhetik