Sport

2009.09.24. 19:26

Kick-box utánpótlás Eb: hárman továbbjutottak, hatan kiestek

A horvátországi Pulában megkezdődött az utánpótlás kick-box Európa-bajnokság, amelyen 30 ország 1071 indulója lép küzdőtérre. Az Eb hivatalos megnyitóját követően megkezdődtek a selejtezők.

J. P.

A Békés megyeiek közül először Kádas Adrienn (Békéscsaba) lépett tatamira light-contactban, s könnyen verte a szlovák Dominika Parcovát. Vizsnziczai Richárd (Békéscsaba) light-contactban az ír Aaron O’Connor ellen technikai KO-val győzött.

Semi-contactban a dán Nicolaj Thinsent is legyőzte. Az újkígyósi Rétlaki Renáta semi-contactban az angol Rachel Wainwright-tal szemben vereséget szenvedett. Sélley Anna (Békéscsaba) semi-contactban a lengyel Anna Maksimtól szenvedett vereséget. Andó László (Békéscsaba) semi-contactban a cseh Lukas Sebával szemben 16:5 arányú technikai KO-val lépett tovább.

Vereséget szenvedett az újkígyósi Hídvégi Nándor az angol Daniel Beeston, Kádas Gábor (Békéscsaba) a bosnyák zej Dzenanovics és Barna Patrik (Mezőberény) az azeri Sarkhan Aliijev ellen. A mezőberényi Kovács Jánosnak sem kedvezett a szerencse: semi-contactban legyőzte az angol Ryan Paceit, majd az érmes helyre kerülésért nem bírt a bolgár Emanuel Dimitrovval és kiesett.

Light-contactban az orosz Stanislav Szerijtől kapott ki. A mezőberényi Schäffer Gergő az orosz Andrej Batyajevtől kapott ki. Összegzésképpen: hárman bejutottak a legjobb nyolc közé, hatan kiestek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!